birdman Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 mam taki maly problem; musze sie jak najszybciej zdecydowac na jakis projekt a nie mam totalnie zadnego pomysłu; jedynym wymaganiem jest uzycie dowolnego mikroprocesora/mikrokontrolera; macie moze jakies pomysly?? albo jakies projekty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 mikroprocesorowy sterownik akwarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 heh a wiesz ze wczasie pomiedzy napisaniem tego posta i przeczytaniem twojej odpowiedzi wpdalem na to samo?? a masz moze pomysł na jakim ukladzie? i jakie konkretnie funkcje ma spelniac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 http://www.nordelektronik.pl/ i wybierz prace dyplomowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 głehehe, ja tam się nie znam, palnołem co pierwsze przyszło do ghłowy (a na stole leży EDW i w nim jest sterownik akwarium) ten w edw jest na AT89C4051 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a masz moze jakies inne pomysły? bo nie wiem czy przyjma mi ten projekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 http://www.elektroda.pl/nauka/dyplomowe/dyplomowe.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...