motofan Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Witam,chciałbym się zapytać o jakieś dobre chłodzenie do tego proca,tzn.proc to 2500+ tylko @ na 3200+.Szukałem na forum ale wszędzie tylko jakieś coolery za 150-200zł :(.A co sądzicie o firmie GlacialTech?Z góry thx za odpowiedzi.Acha,radiator nie może być za duży,bo mi się na płytę nie zmieści :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 uzywany volcano 7+ chyba ze koniecznie chcesz nowke to musisz dolozyc btw. pomysl o wc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek Żniwiarz Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 btw. pomysl o wcGość mówi, że do 100zł, a ty o WC? :| No chyba nie CPC 12dB :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 WC nie wchodzi w grę,za drogie i dużo miejsca zajmuje w obudowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Czy na płytę jak w podpisie wejdzie Thermaltake Silent Boost? Bo nie ma na niej zbyt wiele miejsca koło socketu....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 btw. pomysl o wcGość mówi, że do 100zł, a ty o WC? :| No chyba nie CPC 12dB :lol:przecierz nie pisze zeby kupowal tylko zeby dozbieral jesli ma taka mozliwosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 jesli mozesz tyle wydac - zalman 7000al-cu - za mojego boxa dalem 130zl i jest wart tej kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Nie mam otworów koło socketu,poza tym nawet jak bym miał to za duży cooler mi na płytę nie wejdzie bo są tranzystory blisko :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Silent Boost powinnien wejsc - nie ma zadnych dziwnych udziwniaczy :D, ktory wykraczalyby poza specyfikacje coolerow na Socket A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Wejdzie spokojnie. Co prawda mam epoxa, ale mialem wczesniej msi k7n2l i miejsca tam jest wystarczajaco duzo. Bardzo polecam tego coolerka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 mik,a jaka jest zapinka w tym Silent Boost? Taka w miarę łatwa do założenia czy potrzeba śrubokręta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Hmmm jest latwa do zalozenia srubokretem ;)) Szczerze mowiac inaczej niz srubokretem nie wyobrazam sobie docisniecia jej po zalozeniu od strony wewn. plyty. Jezeli chodzi Ci o jakas powazniejsza ekwilibrystyke to niczego takiego nie doswiadczylem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Aha,czyli ogólnie nie ma problemu z założeniem tego cuda na socket,bo ja już mam złe doświadczenia z produktami Spire,ukruszyłem już proca jednego i drugiego nie zamierzam :).Nie wiesz gdzie można znaleźć dokładne fotki tej zapinki bo nie mogę na stronce TT nic znaleźć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Jeszcze jedno pytanko,czy na tym coolerku można regulować obroty sobie??? Bo czytam że on ma regulację termiczną,czy można ją wyłączyć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Jeszcze jedno pytanko,czy na tym coolerku można regulować obroty sobie??? Bo czytam że on ma regulację termiczną,czy można ją wyłączyć???Nie ma zadnej regulacji obrotow - kreci sie na tyle na ile fabryka dala. Tutaj masz cos co moze Cie zainteresuje jesli chodzi o SB - http://www.3dgameman.com/vr/thermaltake/si...deo_review.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 tutaj widac mniej wiecej, ze zapinka jest.... hmmmm zwykla ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 No to sprawdz sobie jak chodzi na miom procku silent boost dlamnie rewelacja http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=607659#607659 A na twoja plyte wejdzie bez problemu jak ci sie spodoba to daj znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Hmm,jak wejdzie na płytę i jest w miarę cichy to biorę go :) Jeszcze tylko gdzieś dorwę proca nowego i kręcimy :) Thx all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...