Master007 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Siemka Mam taki przypadek, mam plyte głowna MSI KT4V i mialem grafe GF 4 440 SE AGP8. Coś się spalilo myślalem, że to płyta, ale poszeldem do serwisu i powiedzieli ze to grafa. Wziolem kompa do domu zarzucam gf2 a tu [gluteus maximus], to samo co na tamtej kilka sygnalikow i nic. I nie wiem jaka jest roznica agp8 i 4. Moj ojciec ma plyte MSI kt3v i u niego chodzi gf2, ale nie pisze czy ma agp 8 czy 4. A teraz gram na jakiejs 1 megówce na pci (lol) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 karty na AGP x8 chodzą spoko na płytach z AGP x4 i x8, na innych nie chodzą. grafy na AGP x4 chodzą na AGP x2, 24 i x8, na x1 nie wiem. twój ojciec ma chipset w mobo KT333 więc AGPx4, GF2 ma AGP x4 a ty masz x8 na mobo. jak nie zaczaisz to czytaj ponownie bo na pewno dobrze napisałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master007 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Z tego co szczaiłem to gf2 powinien pojsc na agp8 ale nie chodzi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 musi chodzic :) looknijcie w moj podpis i w kompie nr 2 mam ta plyte kt4 i gf2 smiga i to dobrze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...