quake4 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 witam all jakie ma srednice wlotow? czy weze 12mm beda pasowac? i czy naprawde kosztuje ok 85zl? bo w sklepie dowiedzialem sie ze ok 600 - 700 zl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 :lol: 600-700 to chyba chlodnica a nie nagrzewnica :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Wloty do tej nagrzewnicy maja okolo 13 -14 mm, spoko naciagniesz waz 12mm , sam taki mam i bez problemow zalozylem. Tylko ta cena za cholere mi nie pasuje, nagrzewnica kosztuje ( z tego co zauwazylem) najdrozej 85 zl , ja dalem 82 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quake4 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Tylko ta cena za cholere mi nie pasuje, nagrzewnica kosztuje ( z tego co zauwazylem) najdrozej 85 zl , ja dalem 82 :) no to ja juz nie wiem w hurtowni w Kielcach cena ok 250 zl :( (nagrzewnica do Lublina III) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Tylko ta cena za cholere mi nie pasuje, nagrzewnica kosztuje ( z tego co zauwazylem) najdrozej 85 zl , ja dalem 82 :) no to ja juz nie wiem w hurtowni w Kielcach cena ok 250 zl :( (nagrzewnica do Lublina III) to chyba z wentylem, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...