Gość Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Widzial kotos jakies testy Abita AT7??? ciekawi mnie ta plyta ma prawie tylko porty usb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 na twojepc jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja ją mam i jest super :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 z modelami płyt opartych na tym samym PCB wiążę wielkie nadzieje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Interloper: mam kilka pytan co do tej plytki 1.czy te kondensatory naprawde tak utrudniaja montarz coolerka? 2.jak wypada podkrecanie? 3. jaki zakres mnoznika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 A więc 1. kondensatory w niczym nie przeszkadzają spokojnie założyłem na niego Volcano7+ Dragon Orba 3 2. Podkręcania na razie nie jestem w stanie sprawdzić kompa mam tymczasowo na poddaszu i temperatury dochodzą tam do 50 stopni (w powietrzu!!!) zapodam dokładne wyniki wkrótce jak postawię go na parterze czyli w sobotę ale podkręcanie zapowiada się interesująco bo jest cała masa opcji. 3. od.....nie pamiętam ile bo jestem teraz w kraku na celku 1200 a komp został u babuni :( i nie mam pod ręką instrukcji do 13 manualnie a dalej już sam ustala wyzsze w razie potrzeby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...