Nyny Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Witam, mam cd ro mpodpietyt z nagrywara na jedenej szmacie. jeszcze do nie dawna oba napedy pracowaly w trybie DMA2 a teraz cdrom przestawil sie na PIO a nagrywarka zostala na Dma. W czym tkwi problem? W biosie wszystko cacy najnowsze 4in1 via. Jak wlaczyc to z powrotem prosze o porady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 odinstaluj kontroler który jest urzywany przez te napedy i ponownie odpal kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 dzieki fumfel pomoglo. Chcialbym jeszcze tylko wiedziec dlaczego system sam przestawil naped na pio i taka operecja odinstalowania sterownika byla konieczna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 ponieważ jest to windows firmy microsoft Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ponieważ jest to CD LG 52x (jak mniemam). Sam takowy mam i w połaczeniu z XP już kilka razy robił takie jazdy bez konkretnej przyczyny :? Zresztą było już to poruszane na Forum, to powszechny problem i trzeba się do tego przyzwyczaić lub zmienić CD :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ponieważ jest to CD LG 52x (jak mniemam). Sam takowy mam i w połaczeniu z XP już kilka razy robił takie jazdy bez konkretnej przyczyny :? Zresztą było już to poruszane na Forum, to powszechny problem i trzeba się do tego przyzwyczaić lub zmienić CD :P . albo przepiac na drugi kabel mi kiedys pomoglo....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 "]ponieważ jest to windows firmy microsoft popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 "]ponieważ jest to windows firmy microsoft popieram wlasnie wlasnie :-) tez tak mialem tylko z hdd..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...