piq Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 jak sprawdziś rzeczywistą wartość magistrali agp i pci, bo wydaje mi się zę podczas podkręcania jak ustawie 33/66 jest to troszkę więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 boże, widzisz to i nie grzmisz.... o ile więcej 0.1 > 1 Mhz ?? proponuje zainstaluj emulator PSX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 sisandra wcpuid cpuz dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piq Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 sisandra wcpuid cpuz dziekuje no właśnie uruchomiłem te programy i nie mogę tego nigdzie znaleźć boże, widzisz to i nie grzmisz.... o ile więcej 0.1 > 1 Mhz ?? proponuje zainstaluj emulator PSX jak ustawie proca na 166 to mam 41/82 a chciałbym żeby było np 33/66 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 sisandra wcpuid cpuz dziekuje no właśnie uruchomiłem te programy i nie mogę tego nigdzie znaleźć W takim razie już nic Ci nie pomoże... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 to polecam lekture forum a konkretnie poczytaj o dzielnikach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...