Sephiroth Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Mam pewien problem,mam athlona 1.0ghz,256ddr i Geforce 2 mx/mx400 64ram,winXP.Chodzi o to ,że gdy gram w jakieś gierki to po jakims czasie(kilku godzinkach),jak wychodze z gry to mi się komp restartuje automatycznie.Nie jest to wina windowsa bo sprawdzalem na 98 i ME-to samo.Plz pomozcie bo z qmpem jest coraz gorzej. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sephiroth Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 POmocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 jakie mobo, zasiłka, jakie napiecia ???????????? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 czy dzieje sie tak we wszystkich grach czy tylko w jednej :?: sp1 zaaplikowane :?: via hyperiny aktualne (or sth.) :?: stery do grafy i muzy aktualne :?: a moze pamiatki ci zdechly :?: napisz cos wiecej w jakich grach/grze pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...