Grinch Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Witam. Jakoś nie znalazłem infomracji (na forum) odnośnie tego coolera. Czy ktoś miał z nim stycznośc, jesli tak jak sie sprawuje, jak z głośnością ? Jeśli nie macie to jak myślicie opłaca się ? :) Tutaj więcej info o nim: Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17780395 Strona producenta: http://www.arctic-cooling.com/en/products/...r_silent2r2_tc/ PS. Teraz mam Titan D5TB i troche chlerstwo głośne się zrobiło :P Pozdrówka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 zobacz jakie facet ma komentarze! cos ponad 900 pozytywow a to o czyms swiadczy :wink: ja mam ten cooler i na duronie 1400 mam 44 c w stresie a obroty 800 na athlon 2200 xp 48 c i obroty 1470 cisza taka ze w nocy nie slychac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Sprawa jest prosta: cichy i niewydajny. Jak komuś zalezy na ciszy, ale nie przeszkadza wysoka temperatura to ok. Ja osobiście wole mieć na procku chłodniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 zobacz jakie facet ma komentarze! cos ponad 900 pozytywow a to o czyms swiadczy :wink: ja mam ten cooler i na duronie 1400 mam 44 c w stresie a obroty 800 na athlon 2200 xp 48 c i obroty 1470 cisza taka ze w nocy nie slychac ten atlhon ma 48*C w stresie ? Ja na swoim coolerze niby do 2100+ to max temp 44*C. Tylko troche dziwi mnie, 1470obr/s przy 48*C powiien sie szybciej krecic :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 No fakt, na wydajnego to on nie wyglada - za ta cene to wole FalconRocka II - stoja po 45 zl w PCCoolerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Witam, mam ten cooler i troche się zawiodłem: podkręciłem thortona 2000@2600 i w stresie mam 64 *C 8O a najlepsze jest to że cooler się kręci na 1500 obrotów, choć max ma 2800. Nie wiem jak osiągne 90 *C to chyba przekropczy barjere 2000 obrotów. A na poważnie nie da sie go jakos ustawić żeby się kręcił na maxa :?: bo już bym wolał żeby było głośniej, ale żeby sie proc tak nei pocił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 nie no, o coolerach z termistorami było duużo razy. ucinacz tę pchłę, łączysz ze sobą kabelki i już masz full obroty. kolega kupił tego szulermajstera na A XP 1800+@2400+ i nie narzeka, jest cicho. zwisów też nie zalicza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 a jaką ma temperature ? a z tym ucięciem to chyba u siebie tak zrobie, choć ta płyta podobno zawyża temperature , a paste to mam zwykły silikon dodany do coolerka, obadamy jak go zmienie tego gluta :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...