harry Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Otoz wlasnie mam taki problem. Do dzis logowalem sie na allegro bez zarzutu, ale dzis kiedy spisalem haslo i logina wywalilo mi takie cos: Logowanie z tego adresu IP nie jest możliwe. Przepraszamy za kłopot. Co to oznacza ze z tego IP nie mozna sie zalogowac, jesli dzien wczesniej wszystko gralo?? Prosze o pomoc. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 może to chwilowe...poczekaj pare godzin, moze maja jakis remont albo co...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 ban ? :Dzobacz jakies darmowe proxy, moze wejdzie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Czekam juz od 17 i nic :( Ale zobacze jutro, jesli ktos wie moze czeemu jeszcze cosik takiego sie dzieje niech pisze :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 hmmm ja z logowaniem tesh mam problem otoz w przegladarce ie mi sie strona laduje tylko do jakiegos gornego napisu i nie pokazuje okienek gdzie wpisac haslo i login :/ ani opera se nie radiz :/ nie wiem ale mam sposob otwieram moj komputer i tam wpisuje adres i jest ok :/ ale czemu nie dziala to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Nie uzywaliscie opcji : Szukaj i adminy poczestowali was bananami :wink: :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 OK. JUsh mi wszystko dziala OK. Michał 1 mial racje :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...