pl00b00 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 otoz skladalem gosciowi kompa na takiej mobo, jednak gosc chcial zeby komp zostal zlozony w sklepie a ja mialem tylko instalnac wsio na niego. oki, ale gdy zagladnolem do budy okazalo sie, ze kable ata to zwykle tasmy, a na stronkach wszedzie pisza, ze z tymi plytami sprzedawane sa razem tasmy z okraglymi kablami. moze mi ktos powiedziec czy u nas sa tymi kablami czy nie?? bo jeski tak to jutro ide zjechac gosci do sklepu. prosze o wyrozumialosc ale jestem troche niepytomny bo malem maraton nauczania. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 miałem przez tydzień 8RDA3+ i miała takie niebieskie okrągłe kabelki IDE epoxa :| widocznie się komuś spodobały ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 ooo no to bedzie jazda jutro w sklepie az sie lamuchy nie pozbieraja. thx za info. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 pojedź po leszczach ostro, należy się za takie coś... :evil: :x 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Zawartosc pudelka: http://www.newegg.com/app/Showimage.asp?im...-123-198-06.JPG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgadza się, muszą być okrągłe kable i basta. Nie spotkałem się w 8RDA3+ ze zwyklymi "szmatami". pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Moze nabyles mobo OEM ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 taaa mobo oem :P a jakos pudelko i reszte pierdul lacznie z kblami do SATA dostalem. dzisija jusz nie dalem rady bo praca, ale jutro to ich opier.... zaraz z rana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 taaa mobo oem :P a jakos pudelko i reszte pierdul lacznie z kblami do SATA dostalem. dzisija jusz nie dalem rady bo praca, ale jutro to ich opier.... zaraz z rana.nie ma jak soczysty o<span style="color:red;">[ciach!]</span>l z ranća w Sobotę :lol: :twisted: jeedz z nimi tfffardo :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Koniecznie zdaj relacje !! ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 hehe relacja bedzie na 100% rano ide na trening kosza, a potem prosto do sklepu ojjjj bedzie sie dzialo :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 już jest rano, łe stil łejting :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 uuu troche opoznione al nie mialm dostepu do kapa bo moj byl w rozbjurce :P. no wiec przyszedlem do slkepu i mowie gdzie te kable, a facet mi mowi, ze ttakie kable byly w pudealku i zadko przychodza okragle, ponoc w wiekszosci pudelek sa normalne. i jak sie okzalo tak jest oczywiscie. kolo mi pokazywal chyba z 10 plyt msi 10 asusa i inne i tam tez nomalne, czasami sie zdazylely normalne tylko, ze wlozone w siatke. mowiel tez ze to nie zalezy od nich ale od producenta oni nic nie wyciagaja, i chyba ma racje mowil tez, ze czesto do plytek asusa nie przychodza tylnie zaslepki :o lol jus znie wiemkomu wierzyc :?: kolo zeby bc fair wymienik mi te kable na okragle. wzialem i mam jusz dosc tego. czyzby prducenci mieli gdzies klientow. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiEdLe Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Stary nie wierz mu !! Jezeli na pudelku i w instrukcji plyty napisali ze sa okragle kable to one A ze kolo ze sklepu nie patrzy co mu przychodzi z hurtowni to juz jego problem !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Zawartość pudełka Asusa czy MSI nie ma nic do rzeczy. Jeżeli Epox podaje, że ten model jest tak wyposażony to takie rzeczy MUSZĄ być w pudełku. Albo sklep okrada, albo robi to hurtownia. BTW. Na przyszłość staraj się przeczytać co napisałeś i z lekka poprawić, bo trochę się trzeba wysilić żeby Cię zrozumieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Jesli ktos chce sobie poogladac zdjecia sprzetu komputerowego, to polecam strone sklepu http://www.newegg.com/, maja prawie zawsze po kilka zdjec do kazdego sprzedawanego u nich towaru. Ponizej macie kilka zdjec z zawartoscia pudelek popularnych modeli plyt. Epox 8RDA3+: Asus A7N8X Deluxe: MSI K7N2 Delta-ILSR: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Jeszcze Chaintech 7NJS-ZENITH Ultra: Mozna by zarobic na druga plyte glowna, gdyby sie sprzedalo te wszystkie akcesoria oddzielnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 1) Nie ma i nie było płyt Epox 8RDA3+ w wersji OEM 2) Wszystkie 8RDA3+ jakie widziałem miały w pudełku okrągłe kable --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 lmao, przychodza im okrojone plyty - ahahahahahaha :lol: zalosne :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 BTW. Na przyszłość staraj się przeczytać co napisałeś i z lekka poprawić, bo trochę się trzeba wysilić żeby Cię zrozumieć.wiem wiem. sorki, ze tak pisalem ale spieszno mi bylo, a chcialem jak najszybciej wklepac zeby tylko bylo. a co do sklepu to mam go dosc. myslalem, ze sa jakies uczciwe sklepy w tym moim posranym miescie :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...