Skocz do zawartości
pl00b00

zawartosc pudelka w epox 8rda3+

Rekomendowane odpowiedzi

otoz skladalem gosciowi kompa na takiej mobo, jednak gosc chcial zeby komp zostal zlozony w sklepie a ja mialem tylko instalnac wsio na niego. oki, ale gdy zagladnolem do budy okazalo sie, ze kable ata to zwykle tasmy, a na stronkach wszedzie pisza, ze z tymi plytami sprzedawane sa razem tasmy z okraglymi kablami. moze mi ktos powiedziec czy u nas sa tymi kablami czy nie?? bo jeski tak to jutro ide zjechac gosci do sklepu.

prosze o wyrozumialosc ale jestem troche niepytomny bo malem maraton nauczania. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa mobo oem :P a jakos pudelko i reszte pierdul lacznie z kblami do SATA dostalem. dzisija jusz nie dalem rady bo praca, ale jutro to ich opier.... zaraz z rana.

nie ma jak soczysty o<span style="color:red;">[ciach!]</span>l z ranća w Sobotę :lol: :twisted: jeedz z nimi tfffardo :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uuu troche opoznione al nie mialm dostepu do kapa bo moj byl w rozbjurce :P.

no wiec przyszedlem do slkepu i mowie gdzie te kable, a facet mi mowi, ze ttakie kable byly w pudealku i zadko przychodza okragle, ponoc w wiekszosci pudelek sa normalne. i jak sie okzalo tak jest oczywiscie. kolo mi pokazywal chyba z 10 plyt msi 10 asusa i inne i tam tez nomalne, czasami sie zdazylely normalne tylko, ze wlozone w siatke. mowiel tez ze to nie zalezy od nich ale od producenta oni nic nie wyciagaja, i chyba ma racje mowil tez, ze czesto do plytek asusa nie przychodza tylnie zaslepki :o lol jus znie wiemkomu wierzyc :?: kolo zeby bc fair wymienik mi te kable na okragle. wzialem i mam jusz dosc tego. czyzby prducenci mieli gdzies klientow. :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawartość pudełka Asusa czy MSI nie ma nic do rzeczy. Jeżeli Epox podaje, że ten model jest tak wyposażony to takie rzeczy MUSZĄ być w pudełku. Albo sklep okrada, albo robi to hurtownia.

BTW. Na przyszłość staraj się przeczytać co napisałeś i z lekka poprawić, bo trochę się trzeba wysilić żeby Cię zrozumieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli ktos chce sobie poogladac zdjecia sprzetu komputerowego, to polecam strone sklepu http://www.newegg.com/, maja prawie zawsze po kilka zdjec do kazdego sprzedawanego u nich towaru.

Ponizej macie kilka zdjec z zawartoscia pudelek popularnych modeli plyt.

Epox 8RDA3+:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Asus A7N8X Deluxe:

Dołączona grafika

MSI K7N2 Delta-ILSR:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW. Na przyszłość staraj się przeczytać co napisałeś i z lekka poprawić, bo trochę się trzeba wysilić żeby Cię zrozumieć.

wiem wiem. sorki, ze tak pisalem ale spieszno mi bylo, a chcialem jak najszybciej wklepac zeby tylko bylo. a co do sklepu to mam go dosc. myslalem, ze sa jakies uczciwe sklepy w tym moim posranym miescie :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...