BeRNaL Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 czy sprawdzal juz ktos nowy bios 2626 ten co jest na tweak-u? prosze o recenzje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 czy sprawdzal juz ktos nowy bios 2626 ten co jest na tweak-u? prosze o recenzje :wink: A co wgrac nie umniesz ???????????? odrazu masz ja zamiar do serwisu oddac 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 czy sprawdzal juz ktos nowy bios 2626 ten co jest na tweak-u? prosze o recenzje :wink: A co wgrac nie umniesz ???????????? odrazu masz ja zamiar do serwisu oddac 8O Xan warto kupić tego asusa co Ty masz?? Słyszałem że ejst truny w kofiguracji itp... Bo mam chęć kupić Epoxa 8k3a i nie wiem co brac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 czy sprawdzal juz ktos nowy bios 2626 ten co jest na tweak-u? prosze o recenzje :wink: A co wgrac nie umniesz ???????????? odrazu masz ja zamiar do serwisu oddac 8O Xan warto kupić tego asusa co Ty masz?? Słyszałem że ejst truny w kofiguracji itp... Bo mam chęć kupić Epoxa 8k3a i nie wiem co brac... I dobrze byle kolek w niej nie grzebie , ja nie mialem problemu z configiem , trzeba tylko zworke przestawic zeby mozna Vcora zmieniac ( zreszta Asus daje wyzsze napiecia ) , i mozesz smigac . Pare osob cos mowilo o problemach z A7V333 ale ja go nie mialem ( jak narazie ma tego Asusa 2 kumpli i nie maja problemu . Plyta jest chyba najlepsza jaka mialem , super przepustowosc pamieci , i super stabilnosc( max co wycisnalem to 180 MHz wiecej pamieci nie daja ) . Lisek sie chwalil ze wlasnie testuje tego Asusa wiec poczekaj troche co on powie . Jeszcze jedno, dobra plyte daje tez Abit . Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...