Włodi Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Ostatnio zuważyłem, a włściwie usłyszałem, że moje pamięci w trakcie pracy wydają dźwięki :P Odkryłem to gdy testowałem kompa w PCMarku 2002 podczas testu pamięci, gdy pasek się przesuwał z kompa wydobywał się taki bardzo cichy pisk niezbyt wysoki :) Nie wiem może się wygłupiłem z moim odkryciem, ale pierwsze słysze, żeby w kompie hałasowało cos inneo niż wiatraczki i dysk. Sprawdźcie to u siebie,szczególnie ci którzy maja w miare cicho w budzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 no u mnie przy duzym obciazeniu tzn kompilacjach ;) tez cosik piszczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 A przypadkiem nie piszczy zasilacz ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 A przypadkiem nie piszczy zasilacz ?? :D Dokladnie, HuntKey-e lubialy sobie popiszczec :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Panowie bylo o tym juz to piszczy zasilacz a raczej kondensatory w nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 moze sie pali tak jak okniska czasem piszcza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 No może kondensatory, ale prędzej na mobo niż w zasilaczu mi sie wydaje. Chociaż nie wiadmo po codegenach można się wszystkiego spodziewać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...