Gość Wintereq Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Witam W niedalekim czasie powinien przyjechać do mnie radiator Zalmana ZM-NB32J. Mam co do niego kilka pytań, czy będzie on pasował na mostek południowy (Southbridge dla anglistów :-))? Czytałem o tym sporo wczoraj w nocy i doczytałem się, że jedynym wyjściem może okazać się klejenie. Dziwi mnie to bo EPoX dodał dziurki wokół 'SB'? Jak jest u was, najlepiej jakbyście wkleili zdjęcie własnej płyty tutaj :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiEdLe Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 U mnie w RDA+ rev 2.1 na SB jest oryginalny radiatorek maly ale dosc skuteczny a tego zalmana zalozylem sobie na NB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 właśnie, zauważylem że koło SB są jakieś małe kondensatorki i blokują instalację przykładowo tego oryginalnego radiatora od EPoXa, ale ten Zalmanik ma inny kształt więc może wejdzie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Z tego co sie orientuje to wejdzie na SB z tymze bedziesz musial go czyms przykleic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 U mnie na SB wlasnie lezy tez zalmanik... ;) Nie trzeba nic kleic spokojnie wchodzi na te koleczki... Chociaz moglyby byc grubsze, bo mi raz spadl :? Mam 8RDA rev 1.1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 dzięki za odpowiedzi, nałożę mu pasty termicznej i kołeczkami przypnę thx guys! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...