sebasw Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 mam tylko krotkie pytanko.... jak przelaczyc udostepnianie plikow na zaawansowane ? zb ym mogl okreslac jaki user moz ekorzystac z katalogu, ilu naraz etc. nie moge znalezc opcji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 a jest taka mozliwosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 zaskoczyles mnie, pewnie, ze jest. Tylko trzeba gdzies to wlaczyc. Czasem samo jest na advanced, ale cos mi sie dziwnie windowza zainstalowala i mam podst. udostepnianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 sprawa jest banalna w oknie jakiegos folderu trzeba wejsc w opcje narzedzia potem opcje folderow i w zakladce widok jest opccja wylacz proste udostepnianie folderwo czy jakos tak to brzmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 hehehem najprostsze rzeczy najtrudniej zauwazyc. Mam. wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...