Makonar Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Heh, Samsung jest wszędzie... Mam nadzieję, że na moim prolinku jest inna pamięć... (jasne). Oby pamięci samsunga psuły się najrzadziej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 o nieeeeeeeee ;) wlasnie przeczytalem ze GF4 4200 128 DDR PROLINK ma pamiec SAMSUNGA !!! wersja 64 MB ma Hynix ;). Patrzalem testy, wersje z 128 DDR wypadaly gorzej niz z 64... i to bez o/c CZEMU? [pewnie przez ta pamiec szajsunga :lol: ] Znasz sie widze na tym jak kot na kwasnym mleku :twisted: Samsung produkuje teraz najlepsze kostki pamieci na swiecie... Wszystkie znane firmy skladajace pamieci maja w swojej ofercie przynajmniej jeden model oparty na kosciach Samsung. Moze w innych podzespolach Samsung to shit ale w pamieciach Samsung ROX :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Hmm To czemu pamiatki Samsunga chodza na MAX 560Mhz ( Prolink Ti4200 128MB ) a Hynix ( ROXX ) na ponad 610? ( Prolink Ti4200 64MB ) Czyzby dali inne napiecia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Hmm To czemu pamiatki Samsunga chodza na MAX 560Mhz ( Prolink Ti4200 128MB ) a Hynix ( ROXX ) na ponad 610? ( Prolink Ti4200 64MB ) Czyzby dali inne napiecia? Mozliwe (nawet bardzo). Pozatym wiesz dobrze ze czasem te same podzespoly kreca sie roznie na roznych kartach. Zreszta jak sam kiedys powiedziales Prolink GF4Ti4200 Rox a reszta SUXXX :lol: :lol: wiec nawet Samsungowe pamieci nic nie zdzialaja na tym Prolinku 128 MB :PPP hehe.. to zart oczywiscie ale jakis powod musi byc, bo chyba sie zgodzisz ze Samsung robi jedne z najlepszych (o ile nie najlepsze) kostki pamieci obecnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja slyszalem ze najlepsze na Hynixy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja slyszalem ze najlepsze na Hynixy 8)Na kartach graficznych - moze byc i tak 8) Ale DDR'y zwykle to juz napewno Samsungi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Temu ze wersje 128 mb maja wolniej taktowane pamieci niz 64. dokładnie. wersja 64MB ma 500MHz a 128 444MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja na moim Prolinku GF3 Ti200 mam pamiatki Samsunga 5 ns ( sic! ) i się kręcą z 400 ( deflautowo ) na 550 ! :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Hmm To czemu pamiatki Samsunga chodza na MAX 560Mhz ( Prolink Ti4200 128MB ) a Hynix ( ROXX ) na ponad 610? ( Prolink Ti4200 64MB ) Czyzby dali inne napiecia? Mozliwe (nawet bardzo). jak by tak było to gdzieś by o tym pisali. a tak to to jest twoje własne zdanie. dlaczego jak jakaś firma mniej znana zrobi coś lepszego to zaraz ma być tam jakiś chaczyk. jak na razie kilku osobom na foru na niekręconych gainwardach pokazały się artefakty w te cieplejsze dni a propo kręcenia to przyrost MHz jest podobny bo w przypadku 128MB startujesz od 444MHz i uzyskujesz 560(samsung) a 64MB startujesz 500MHz a masz 600+(hynix) może te samsungi są słabsze ja mam już drugiego prolinka i jestem zadowolony a miałem z czym porównywać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Heh, Samsung jest wszędzie... Mam nadzieję, że na moim prolinku jest inna pamięć... (jasne). Oby pamięci samsunga psuły się najrzadziej... Nawet nie wiesz jak sie mylisz , nie dosc ze Samsung teraz robi najlepsze a napewno jedne z najszybszych kosci , to do tego ma jeszcze najwczesniej nowe technologie zaadaptowane . Koreance maja taki styl , kupuja wszystko co sie da i jedno przynosi zyski a drugie straty . Na pamieciach kosza ogromna kase :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Hmm To czemu pamiatki Samsunga chodza na MAX 560Mhz ( Prolink Ti4200 128MB ) a Hynix ( ROXX ) na ponad 610? ( Prolink Ti4200 64MB ) Czyzby dali inne napiecia? Mozliwe (nawet bardzo). jak by tak było to gdzieś by o tym pisali. a tak to to jest twoje własne zdanie. dlaczego jak jakaś firma mniej znana zrobi coś lepszego to zaraz ma być tam jakiś chaczyk. jak na razie kilku osobom na foru na niekręconych gainwardach pokazały się artefakty w te cieplejsze dni a propo kręcenia to przyrost MHz jest podobny bo w przypadku 128MB startujesz od 444MHz i uzyskujesz 560(samsung) a 64MB startujesz 500MHz a masz 600+(hynix) może te samsungi są słabsze ja mam już drugiego prolinka i jestem zadowolony a miałem z czym porównywać Kto by o tym pisal? Oczywiscie ze jest to moje zdanie.. Uwazam ze jest to jedyne rozsadne wytlumaczenie tego faktu (ze te same pamieci kreca sie lepiej). Jak juz wspominalem - nie jestem przeciwnikiem Prolinka - poprostu pisze to co uwazam :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Kto by o tym pisal? Oczywiscie ze jest to moje zdanie.. Uwazam ze jest to jedyne rozsadne wytlumaczenie tego faktu (ze te same pamieci kreca sie lepiej). Jak juz wspominalem - nie jestem przeciwnikiem Prolinka - poprostu pisze to co uwazam :lol: ale wyższe napięcie to wyższa temperatura a te pamięci niewiele się grzeją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja na swoim Winfascie mam kostki samsunga i kręcą się fajowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja na swoim Winfascie mam kostki samsunga i kręcą się fajowo to znaczyco :?: zmieniają kolory podczas kręcenia :lol: :lol: :lol: a tak serio to ile na nich wyciągasz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 O dyskach samsunga czytałem gdzieś, w odpowiedzi na pytanie jaki dysk kupić, i czy każdy się psuje równie często jak samsung? Odpowiedź brzmiała, że czasem można trafić na bubel co się szybko psuje, choć u samsunga "czasem" to trochę częściej niż u konkurencji. :) cholerka - mam kompa na ECS-ie , kartę prolinka, cdrom lg,cdrw lg, monitor lg , jako drugi hdd SAMSUNG - sukinsyn zjeździł ze mna kawał świata w kieszeni i za nic po 3 latach nie chce się poddać . Poza tym życzę innym , żeby mieli tak bezproblemowy sprzęt jak ja :D . Samsung nie robi najlepszych twardzieli - trafiają się lepsze , gorsze ot , co! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...