Kosmos Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Czy 60 stopni maksymalnie to normalna temperatura, bo wydaje mi się że chyba za wysoka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Jezeli nic nie podkrecasz to duzo za duza !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Nic nie podkręcony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Czym go chlodzisz i czy smarowales pasta termo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Wiatrak boxowy, a czy pasta jest to nie wiem bo składali w sklepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Wiatrak boxowy, a czy pasta jest to nie wiem bo składali w sklepie.No to pewnie nie ma albo jezeli jest to zle nalozona. Kup jakas paste termoprzewodzaca (najlepiej arctic silver III - okolo 35 zeta) i kup porzadny cooler. Albo wiem, jeszcze lepiej i taniej. Kup Titana D5TB - w nim jest odrazu pasta (gorszej jakosci) ale wszystko kosztuje 30-35 zeta - zalezy gdzie. A narazie otworz chociaz obudowe - acha jaka masz, z jakim zasilaczem ? Czy jest on usytuowany poziomo czy pionowo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Wiatrak boxowy, a czy pasta jest to nie wiem bo składali w sklepie.Jak chcesz to mogę Ci paste wysłać !!! 8) :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Jaki cooler byś polecił w cenie do 80zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ja na standard 17 volta dochodze do 240 zapinam pasy i mam 50 stopni bez stres ale mi to styrcza hie hie przeciez to nie porshe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...