Szymek Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Witam Czy może ktoś z was usuwał już z pomyślnym skutkiem radiatorki z pamięci umieszczone na Herculesie 9800 ? Przeczytałem o kilku metodach w internecie np. zamrożenie (ale TYLKO dobrze zabezpieczonej karty) albo podgrzanie suszarką/3DMarkiem i próbowanie podważyć lekko radiatorków po owych zabiegach... Próbował już ktoś ? Jeżeli nie to jak zwykle zrobię i napiszę tu co osiągnąłem dla przyszłych pokoleń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 po co chcesz usowac te radiatory?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 po co chcesz usowac te radiatory?? Chłodzenie wodne... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 po co chcesz usowac te radiatory?? Chłodzenie wodne... 8) to sie rozumie :D sprobuj moze podczas sesji 3dmarka je zerwac , albo podgrzej karte suszarka do wlosow ewentualnie farelka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 po co chcesz usowac te radiatory?? Chłodzenie wodne... 8) to sie rozumie :D sprobuj moze podczas sesji 3dmarka je zerwac , albo podgrzej karte suszarka do wlosow ewentualnie farelka :wink: A to że lepiej je podgrzać niż zamrozić to jest Twoja sugestia czy już próbowałeś tej metody z podgrzaniem? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 po co chcesz usowac te radiatory?? Chłodzenie wodne... 8) to sie rozumie :D sprobuj moze podczas sesji 3dmarka je zerwac , albo podgrzej karte suszarka do wlosow ewentualnie farelka :wink: A to że lepiej je podgrzać niż zamrozić to jest Twoja sugestia czy już próbowałeś tej metody z podgrzaniem? :D pewnie , podgrzewalem farelka przyklejony radiator na klej zalmana , poscil , zero oporow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 ja z Herca 97NP oderwałem bez problemów - lekko kręciłem prawo i lewo (oczywiście nie na chama) po chwili puściły bez problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...