Gość aruś Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Czy w sytuacji kiedy obraz zapisuje na płycie (wybierając nagrywarke)ghost akceptuje tylko puste płyty ?( płyte z obrazem dyskietki startowej mi odrzuca) Ghost automatycznie botuje Cd ale co zrobic kiedy mam dwie dyskietki startowe? dochodze do takiej sytuacji że mam zbotowaną płytę która wymaga jeszcze drugiej dyskietki startowej Czy jest jakiś sposób na to żeby sprawdzić czy zapis obrazu się udał? Z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 ja mam jeszcze takie 2 pytania : 1.czy majac sformatowany hdd trzeba miec bootowalna dyskietke ghosta zeby go uruchomic, czy wystarczy plyta z obrazem 2.czy moge zaladowac obraz mojego sytemu na moj systemowy,ktory jest podpiety do innego kompa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 przeczytajcie : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35828 moze tam znajdziecie odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...