a_n_y Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 *-Jesli to bylo to z gory przepraszam ale nieznalazlem. **-Mam mało kasy wiec wybor sie ogranicza do tanich komponentow. ***-pierwszym celem jest cisza wiec glosne pompki odpadaja (niechce niczego slyszec) ****-drugim to wyglad bolok bedzie wyeksponowany chce zamontowac w nim LED UV i nalac supstancje reagujacaz uv. *****-oczywiscie wydajnosc niespodziewam sie cudu, bo majac male fundusze to tego nieosiagne. to co wymyslilem:) Blok Orbital O3 NK cena 80zl AquaSzut Typ 600 36zl chlodnica w niedalekej przyszlosci narazie pare miedizanych rurek i baniak 20 litrow:) no i teras pytanie ile ten blok + ta pompka ucignie czy da rade powiecmy mojego proca na 2300mhz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 mam jeszcze pytanie czy jak wleje ta substancje reagujaca z UV to problem glonow tesz zniknie czy musze jeszcze dolac "Algo przeciw glonom"pojemność 100ml za 17zl na ile wody to sie wlewa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Z tego co pomietam z fizyki to śwjatło UV zabija bakterie więc problemu glonów raczej nie będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...