shakur_45 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 AMD Athlon Palomino XP1600+ 256 MB PC333 Samsung MSI KT3 Ultra Seagate Barracuda IV 40GB 7200 lub Maxtor tu sie zastanawiam Jakies DVD Prawdopodobnie Liteon, Lg lub Pioneer Gainward G4 ti4200 to razem jakies 2500 tys Bede kupowal dopiero w sierpniu z pewnych przyczyn, o ktorych mowic nie bede :P ;], takze ceny beda troszke nizsze pewnie. Myslicie, ze za ta kase mozna cos lepszego kupic tzn. wymienili byscie cos ?? BIG THX z g ory za odp. P.s w sumie jestem prawie przkonany co do wyboru, ale musze zaczerpnac opini kilku fachowcow :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 AMD Athlon Palomino XP1600+ 256 MB PC333 Samsung MSI KT3 Ultra Seagate Barracuda IV 40GB 7200 lub Maxtor tu sie zastanawiam Jakies DVD Prawdopodobnie Liteon, Lg lub Pioneer Gainward G4 ti4200 to razem jakies 2500 tys Bede kupowal dopiero w sierpniu z pewnych przyczyn, o ktorych mowic nie bede :P ;], takze ceny beda troszke nizsze pewnie. Myslicie, ze za ta kase mozna cos lepszego kupic tzn. wymienili byscie cos ?? BIG THX z g ory za odp. P.s w sumie jestem prawie przkonany co do wyboru, ale musze zaczerpnac opini kilku fachowcow :)) Co do dysku, to może maxtora nie bierz, tylko Segate'a. Płyta mogła by być trochę lepsza, ale tak też może być. A nie możesz wykorzystać kilku części ze starego kompa i kupić nowe jak dozbierasz kasy. Np. DVD kupić później, jakiś większy HDD. A teraz np. zamiast DVD i HDD kupić GF 4 4600 (jest znacznie mocniejszy od 4200). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 AMD Athlon Palomino XP1600+ 256 MB PC333 Samsung MSI KT3 Ultra Seagate Barracuda IV 40GB 7200 lub Maxtor tu sie zastanawiam Jakies DVD Prawdopodobnie Liteon, Lg lub Pioneer Gainward G4 ti4200 to razem jakies 2500 tys Bede kupowal dopiero w sierpniu z pewnych przyczyn, o ktorych mowic nie bede :P ;], takze ceny beda troszke nizsze pewnie. Myslicie, ze za ta kase mozna cos lepszego kupic tzn. wymienili byscie cos ?? BIG THX z g ory za odp. P.s w sumie jestem prawie przkonany co do wyboru, ale musze zaczerpnac opini kilku fachowcow :)) Co do dysku, to może maxtora nie bierz, tylko Segate'a. Płyta mogła by być trochę lepsza, ale tak też może być. A nie możesz wykorzystać kilku części ze starego kompa i kupić nowe jak dozbierasz kasy. Np. DVD kupić później, jakiś większy HDD. A teraz np. zamiast DVD i HDD kupić GF 4 4600 (jest znacznie mocniejszy od 4200). Bez sensu !!! Lepiej Gf4 Ti4200 z Prolinka ekstra sie kręci 372/654 z 250/500 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ja bym zmienil mobo dysk maxtora i nie bralbym dvd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 czytalem o tej mobo i podobno jest dobra duzo osob z forum rowiez ja polecalo 8O ale jesli uwazacie, ze sa lepsze za 450 to np. jaka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 AMD Athlon Palomino XP1600+ 256 MB PC333 Samsung MSI KT3 Ultra Seagate Barracuda IV 40GB 7200 lub Maxtor tu sie zastanawiam Jakies DVD Prawdopodobnie Liteon, Lg lub Pioneer Gainward G4 ti4200 to razem jakies 2500 tys Bede kupowal dopiero w sierpniu z pewnych przyczyn, o ktorych mowic nie bede :P ;], takze ceny beda troszke nizsze pewnie. Myslicie, ze za ta kase mozna cos lepszego kupic tzn. wymienili byscie cos ?? BIG THX z g ory za odp. P.s w sumie jestem prawie przkonany co do wyboru, ale musze zaczerpnac opini kilku fachowcow :)) Co do dysku, to może maxtora nie bierz, tylko Segate'a. Płyta mogła by być trochę lepsza, ale tak też może być. A nie możesz wykorzystać kilku części ze starego kompa i kupić nowe jak dozbierasz kasy. Np. DVD kupić później, jakiś większy HDD. A teraz np. zamiast DVD i HDD kupić GF 4 4600 (jest znacznie mocniejszy od 4200). Bez sensu !!! Lepiej Gf4 Ti4200 z Prolinka ekstra sie kręci 372/654 z 250/500 !!! Myslisz, ze prolink bedzie lepszy od gainwarda widzialem testy i gainward tez sie dobrze krecil, i obraz mial lepszy jakosciowo od prolinka :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 czytalem o tej mobo i podobno jest dobra duzo osob z forum rowiez ja polecalo 8O ale jesli uwazacie, ze sa lepsze za 450 to np. jaka ? Ta MSi jest baaaaaaardzo dobra jest jeszcze ABIT ABIT KX7-333, który jest baaaaaaaaaardzo dobry ! 8) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 AMD Athlon Palomino XP1600+ 256 MB PC333 Samsung MSI KT3 Ultra Seagate Barracuda IV 40GB 7200 lub Maxtor tu sie zastanawiam Jakies DVD Prawdopodobnie Liteon, Lg lub Pioneer Gainward G4 ti4200 to razem jakies 2500 tys Bede kupowal dopiero w sierpniu z pewnych przyczyn, o ktorych mowic nie bede :P ;], takze ceny beda troszke nizsze pewnie. Myslicie, ze za ta kase mozna cos lepszego kupic tzn. wymienili byscie cos ?? BIG THX z g ory za odp. P.s w sumie jestem prawie przkonany co do wyboru, ale musze zaczerpnac opini kilku fachowcow :)) Co do dysku, to może maxtora nie bierz, tylko Segate'a. Płyta mogła by być trochę lepsza, ale tak też może być. A nie możesz wykorzystać kilku części ze starego kompa i kupić nowe jak dozbierasz kasy. Np. DVD kupić później, jakiś większy HDD. A teraz np. zamiast DVD i HDD kupić GF 4 4600 (jest znacznie mocniejszy od 4200). nie ma szans, zeby wykorzystac cokolwiek ze starego sprzetu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 AMD Athlon Palomino XP1600+ 256 MB PC333 Samsung MSI KT3 Ultra Seagate Barracuda IV 40GB 7200 lub Maxtor tu sie zastanawiam Jakies DVD Prawdopodobnie Liteon, Lg lub Pioneer Gainward G4 ti4200 to razem jakies 2500 tys Bede kupowal dopiero w sierpniu z pewnych przyczyn, o ktorych mowic nie bede :P ;], takze ceny beda troszke nizsze pewnie. Myslicie, ze za ta kase mozna cos lepszego kupic tzn. wymienili byscie cos ?? BIG THX z g ory za odp. P.s w sumie jestem prawie przkonany co do wyboru, ale musze zaczerpnac opini kilku fachowcow :)) Co do dysku, to może maxtora nie bierz, tylko Segate'a. Płyta mogła by być trochę lepsza, ale tak też może być. A nie możesz wykorzystać kilku części ze starego kompa i kupić nowe jak dozbierasz kasy. Np. DVD kupić później, jakiś większy HDD. A teraz np. zamiast DVD i HDD kupić GF 4 4600 (jest znacznie mocniejszy od 4200). Bez sensu !!! Lepiej Gf4 Ti4200 z Prolinka ekstra sie kręci 372/654 z 250/500 !!! Myslisz, ze prolink bedzie lepszy od gainwarda widzialem testy i gainward tez sie dobrze krecil, i obraz mial lepszy jakosciowo od prolinka :/ Ja bym brał Prolinka !!! Ale to Twój wybór !!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 czytalem o tej mobo i podobno jest dobra duzo osob z forum rowiez ja polecalo 8O ale jesli uwazacie, ze sa lepsze za 450 to np. jaka ? Ta MSi jest baaaaaaardzo dobra jest jeszcze ABIT ABIT KX7-333, który jest baaaaaaaardzo dobry ! 8) :) tylko abit jest prawie 100zl drozsza, wiec nie wchodzi w gre ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 AMD Athlon Palomino XP1600+ 256 MB PC333 Samsung MSI KT3 Ultra Seagate Barracuda IV 40GB 7200 lub Maxtor tu sie zastanawiam Jakies DVD Prawdopodobnie Liteon, Lg lub Pioneer Gainward G4 ti4200 to razem jakies 2500 tys Bede kupowal dopiero w sierpniu z pewnych przyczyn, o ktorych mowic nie bede :P ;], takze ceny beda troszke nizsze pewnie. Myslicie, ze za ta kase mozna cos lepszego kupic tzn. wymienili byscie cos ?? BIG THX z g ory za odp. P.s w sumie jestem prawie przkonany co do wyboru, ale musze zaczerpnac opini kilku fachowcow :)) Co do dysku, to może maxtora nie bierz, tylko Segate'a. Płyta mogła by być trochę lepsza, ale tak też może być. A nie możesz wykorzystać kilku części ze starego kompa i kupić nowe jak dozbierasz kasy. Np. DVD kupić później, jakiś większy HDD. A teraz np. zamiast DVD i HDD kupić GF 4 4600 (jest znacznie mocniejszy od 4200). Bez sensu !!! Lepiej Gf4 Ti4200 z Prolinka ekstra sie kręci 372/654 z 250/500 !!! Myslisz, ze prolink bedzie lepszy od gainwarda widzialem testy i gainward tez sie dobrze krecil, i obraz mial lepszy jakosciowo od prolinka :/ Ja bym brał Prolinka !!! Ale to Twój wybór !!! :) Ale czemu prolinka masz jakies argumenty, ktore przekonalby by mnie na jego strone ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 AMD Athlon Palomino XP1600+ 256 MB PC333 Samsung MSI KT3 Ultra Seagate Barracuda IV 40GB 7200 lub Maxtor tu sie zastanawiam Jakies DVD Prawdopodobnie Liteon, Lg lub Pioneer Gainward G4 ti4200 to razem jakies 2500 tys Bede kupowal dopiero w sierpniu z pewnych przyczyn, o ktorych mowic nie bede :P ;], takze ceny beda troszke nizsze pewnie. Myslicie, ze za ta kase mozna cos lepszego kupic tzn. wymienili byscie cos ?? BIG THX z g ory za odp. P.s w sumie jestem prawie przkonany co do wyboru, ale musze zaczerpnac opini kilku fachowcow :)) Co do dysku, to może maxtora nie bierz, tylko Segate'a. Płyta mogła by być trochę lepsza, ale tak też może być. A nie możesz wykorzystać kilku części ze starego kompa i kupić nowe jak dozbierasz kasy. Np. DVD kupić później, jakiś większy HDD. A teraz np. zamiast DVD i HDD kupić GF 4 4600 (jest znacznie mocniejszy od 4200). Bez sensu !!! Lepiej Gf4 Ti4200 z Prolinka ekstra sie kręci 372/654 z 250/500 !!! Wszystko zależy od punktu widzenia. Ja jak coś kupuję, to nie zakładam, że od razu będę to kręcił. W tej chwili w zasadzie prawie cały czas mam grafę nie podkręconą i jak będę miał nowego procka, to też o/c nie będzie, albo będzie w granicach rozsądku. Ja wiem, że można GF4 4200 wykręcić do wydajności 4600, ale to znacznie obniża żywotność karty, no i jak padnie, to można mieć problemy z gwarancją. No i kupowanie czegoś z założeniem, że sie od razu ekstremalnie podkręci oznacza, że zamierza się ten sprzęt wymienić mniej więcej po roku używania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Zobacz jaka jest róznica w cenie między Gainwardem 4600 a Prolinkiem 4200 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Msi to bardzo dobra plyta, chyba ze planujesz extreme o/c to wtedy Abit albo Epox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Msi to bardzo dobra plyta, chyba ze planujesz extreme o/c to wtedy Abit albo Epox nie raczej extreme o/c nie bedzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 plyta glowna jest bardzo dobra. Szczegolnie cena jest niska a jakosc wyskoka. Maxtora bym wzial na twoim miejscu z 3 powodow. 1. ATA133 - wiem nie wielka roznica ale jest 2. Nowe Maxtory 740DX maja takzwany liquid bearings tzw. sa bardzo ciche 3. Maxtor ma bardzo dobry RMA department. Pamieci masz malo a skoro nie masz zamiaru robic "overclocking" to w takim razie nie potrzebujesz tak dobrej pamieci jak Hyundai. Ja na twoim miejscu bym kupil 512MB. Naprawde sie oplaca, szczegolnie z Windows XP. DVD to pioneer-a. Sa naprawde dobre tylko nie bierz slot wersji. Tray jest lepsza choc tansza. Wideo karta jest super. Radeona ci teraz nie polecam bo prawie tyle samo kosztuje a jest wolniejszy. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 AMD Athlon Palomino XP1600+ 256 MB PC333 Samsung MSI KT3 Ultra Seagate Barracuda IV 40GB 7200 lub Maxtor tu sie zastanawiam Jakies DVD Prawdopodobnie Liteon, Lg lub Pioneer Gainward G4 ti4200 to razem jakies 2500 tys Bede kupowal dopiero w sierpniu z pewnych przyczyn, o ktorych mowic nie bede :P ;], takze ceny beda troszke nizsze pewnie. Myslicie, ze za ta kase mozna cos lepszego kupic tzn. wymienili byscie cos ?? BIG THX z g ory za odp. P.s w sumie jestem prawie przkonany co do wyboru, ale musze zaczerpnac opini kilku fachowcow :)) Co do dysku, to może maxtora nie bierz, tylko Segate'a. Płyta mogła by być trochę lepsza, ale tak też może być. A nie możesz wykorzystać kilku części ze starego kompa i kupić nowe jak dozbierasz kasy. Np. DVD kupić później, jakiś większy HDD. A teraz np. zamiast DVD i HDD kupić GF 4 4600 (jest znacznie mocniejszy od 4200). Bez sensu !!! Lepiej Gf4 Ti4200 z Prolinka ekstra sie kręci 372/654 z 250/500 !!! Myslisz, ze prolink bedzie lepszy od gainwarda widzialem testy i gainward tez sie dobrze krecil, i obraz mial lepszy jakosciowo od prolinka :/ Ja też polecam grainwarda albo winfasta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 plyta glowna jest bardzo dobra. Szczegolnie cena jest niska a jakosc wyskoka. Maxtora bym wzial na twoim miejscu z 3 powodow. 1. ATA133 - wiem nie wielka roznica ale jest 2. Nowe Maxtory 740DX maja takzwany liquid bearings tzw. sa bardzo ciche 3. Maxtor ma bardzo dobry RMA department. Pamieci masz malo a skoro nie masz zamiaru robic "overclocking" to w takim razie nie potrzebujesz tak dobrej pamieci jak Hyundai. Ja na twoim miejscu bym kupil 512MB. Naprawde sie oplaca, szczegolnie z Windows XP. DVD to pioneer-a. Sa naprawde dobre tylko nie bierz slot wersji. Tray jest lepsza choc tansza. Wideo karta jest super. Radeona ci teraz nie polecam bo prawie tyle samo kosztuje a jest wolniejszy. :D Odnosnie dysku to jakoś nie zuważyłem żeby motroxy były ciche A karte to wziołbym g-force 4 200 najlepiej grainward Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 co jak co, ale maxtor do cichych nie nalezy (mam d740x na oleju), wiec wiem co mowie... przy barrakudzie to traktor. Mi to nie przeszkadza, wrecz preciwnie. Jak nie slysze dysku tzn. ze cos jest nie tak :) Zastanwilbym sie nad DVD? Naprawde ci potrzebne? Za ta cene (no ew. 50zl doplaty) kup jakiegos CDRW - bardziej funkcjonalne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 AMD Athlon Palomino XP1600+ 256 MB PC333 Samsung MSI KT3 Ultra Seagate Barracuda IV 40GB 7200 lub Maxtor tu sie zastanawiam Jakies DVD Prawdopodobnie Liteon, Lg lub Pioneer Gainward G4 ti4200 to razem jakies 2500 tys Bede kupowal dopiero w sierpniu z pewnych przyczyn, o ktorych mowic nie bede :P ;], takze ceny beda troszke nizsze pewnie. Myslicie, ze za ta kase mozna cos lepszego kupic tzn. wymienili byscie cos ?? BIG THX z g ory za odp. P.s w sumie jestem prawie przkonany co do wyboru, ale musze zaczerpnac opini kilku fachowcow :)) Co do dysku, to może maxtora nie bierz, tylko Segate'a. Płyta mogła by być trochę lepsza, ale tak też może być. A nie możesz wykorzystać kilku części ze starego kompa i kupić nowe jak dozbierasz kasy. Np. DVD kupić później, jakiś większy HDD. A teraz np. zamiast DVD i HDD kupić GF 4 4600 (jest znacznie mocniejszy od 4200). Bez sensu !!! Lepiej Gf4 Ti4200 z Prolinka ekstra sie kręci 372/654 z 250/500 !!! Myslisz, ze prolink bedzie lepszy od gainwarda widzialem testy i gainward tez sie dobrze krecil, i obraz mial lepszy jakosciowo od prolinka :/ Ja też polecam grainwarda albo winfasta WINFAST :lol: :lol: :lol: z niego wydusisz tylko 550 dla pamięci ( mimo rewelacujnego chłodzenia ), a z tego Prolinka ( pamięć bez radaiatorków ) wydusisz spokojnie 640-650 MHz !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 plyta glowna jest bardzo dobra. Szczegolnie cena jest niska a jakosc wyskoka. Maxtora bym wzial na twoim miejscu z 3 powodow. 1. ATA133 - wiem nie wielka roznica ale jest 2. Nowe Maxtory 740DX maja takzwany liquid bearings tzw. sa bardzo ciche 3. Maxtor ma bardzo dobry RMA department. Pamieci masz malo a skoro nie masz zamiaru robic "overclocking" to w takim razie nie potrzebujesz tak dobrej pamieci jak Hyundai. Ja na twoim miejscu bym kupil 512MB. Naprawde sie oplaca, szczegolnie z Windows XP. DVD to pioneer-a. Sa naprawde dobre tylko nie bierz slot wersji. Tray jest lepsza choc tansza. Wideo karta jest super. Radeona ci teraz nie polecam bo prawie tyle samo kosztuje a jest wolniejszy. :D Odnosnie dysku to jakoś nie zuważyłem żeby motroxy były ciche A karte to wziołbym g-force 4 200 najlepiej grainward Naucz się pisać !!! :lol: motroxy :lol: zuważyłem :lol: g-force :lol: wziołbym :lol: grainward :lol: Gainward nie ma TV-OUT'a w wersji 64 MB !!! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczyk Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 AMD Athlon Palomino XP1600+ 256 MB PC333 Samsung MSI KT3 Ultra Seagate Barracuda IV 40GB 7200 lub Maxtor tu sie zastanawiam Jakies DVD Prawdopodobnie Liteon, Lg lub Pioneer Gainward G4 ti4200 to razem jakies 2500 tys Bede kupowal dopiero w sierpniu z pewnych przyczyn, o ktorych mowic nie bede :P ;], takze ceny beda troszke nizsze pewnie. Myslicie, ze za ta kase mozna cos lepszego kupic tzn. wymienili byscie cos ?? BIG THX z g ory za odp. P.s w sumie jestem prawie przkonany co do wyboru, ale musze zaczerpnac opini kilku fachowcow :)) Bież barracude i geforca lepiej prolinka , a akurat zanim kupisz sprzęt to już ci powinno starczyć na athlona 1700XP lub nawet 1800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 AMD Athlon Palomino XP1600+ 256 MB PC333 Samsung MSI KT3 Ultra Seagate Barracuda IV 40GB 7200 lub Maxtor tu sie zastanawiam Jakies DVD Prawdopodobnie Liteon, Lg lub Pioneer Gainward G4 ti4200 to razem jakies 2500 tys Bede kupowal dopiero w sierpniu z pewnych przyczyn, o ktorych mowic nie bede :P ;], takze ceny beda troszke nizsze pewnie. Myslicie, ze za ta kase mozna cos lepszego kupic tzn. wymienili byscie cos ?? BIG THX z g ory za odp. P.s w sumie jestem prawie przkonany co do wyboru, ale musze zaczerpnac opini kilku fachowcow :)) Bież barracude i geforca lepiej prolinka , a akurat zanim kupisz sprzęt to już ci powinno starczyć na athlona 1700XP lub nawet 1800 też mi się tak wydaje. he he patrz na mój config. to ma spory zapas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 mhm teraz mam problem z tym prolinkiem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Procka sobie zostaw AXP1600 a zainweatuj w dobre i ciche zarazem chłodzenie - np. Zalman CNPS 3000 + 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja bym zrezygnowal z DVD na rzecz CDR, kupil 512 zamiast 256MB RAM oraz pomyslal nad zmiana karty graficznej (producenta). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja bym zrezygnowal z DVD na rzecz CDR, kupil 512 zamiast 256MB RAM oraz pomyslal nad zmiana karty graficznej (producenta). heh nie mam kasy na 512 RAM, a co gainward to zly producent ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 czytalem o tej mobo i podobno jest dobra duzo osob z forum rowiez ja polecalo 8O ale jesli uwazacie, ze sa lepsze za 450 to np. jaka ? Ta MSi jest baaaaaaardzo dobra jest jeszcze ABIT ABIT KX7-333, który jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaardzo dobry ! 8) :) a jakMSI ma sie do twojego solteka albo gigabyte 7VRX ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dusk Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja swoje dwa grosze moge wtrącić tylko na temat DVD Osobiście polecam Liteon Sam mam DVD Liteona 16x Jeste bardzo dobre swietnie radzi sobie z płytkami CD z których zapewne częściej będziesz kozystał niz z DVD Jedyna wada to to że jest troszecze zagłosnie co moze przeszkadzać w codziennej pracy. Ale sumując w skali 1 do 10 daje 9 Pozdrawiam dusk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 :arrow: na twoim miejscu shakur_45 bralbym Seagate Barracuda IV (najlepiej 80 GB) i do tego zdecydowanie Gainward'a G4 ti4200, do ktorego tez sie przymiezam :) a jakie bierzesz do tego chlodzenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...