Skocz do zawartości
a_n_y

Blok Orbital O3 przepływ a wydajność?

Rekomendowane odpowiedzi

Generalne zaleznosci sa zawsze podobne. Popatrz na testy Adamsa z Overclockers.com

Raczje watpie, zeby ten bloczek zachowywal sie jakos inaczej.

Co do dokladnych wartosci to nikt Ci tego nie powie. Nie ma znaczenia jaka jest pompka tylko jaki jest realny przeplyw! (co z tego, ze bedzie np.: PH802, a zestaw bedzie stwarzal ogromne opory). Z tego co wiem to nikt nie robil takich testow na tyle dokladnych, zebys mogl cokolwiek z nich wywnioskowac.

Popytaj Popixa i Witch'a czy beda cos takiego testowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

narazie zamiezam zrobic wc bez chlodnicy dac dozy baniak ok 15, 20l wody wstawic w banik pompke wiec jedyny opur to bedzie wtloczenie wody na wysokosc ok 1,5m i przeplyw przez orbital. Niemam wiele kasy takze niechce wywalac jej w bloto, zastanawiam sie nad kupnem AquaSzut Typ 600 bo to jest tanie 35zl czy taki zestaw wystarczy aby schlodzic proca z potpisu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co znaczy wystarczy do schlodzenia? Co przez to rozumiesz?

WC bez dobrej chlodnicy ma zenujace wyniki - ~AC. Duzy baniak specjalnie duzo nie da.

Co do pompki to poszukaj. Moze lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> MJ1000.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co znaczy wystarczy do schlodzenia? Co przez to rozumiesz?

WC bez dobrej chlodnicy ma zenujace wyniki - ~AC. Duzy baniak specjalnie duzo nie da.

Co do pompki to poszukaj. Moze lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> MJ1000.

zeby zestaw dal rade slodizc proca do rozsadnej temperatury 40 ,45'C

co do chlodnicy to cos pokombinuje (mam pod reka 2 zaberka od kaloryfera moze to sie nada) albo uda mi sie zalatwic jakas nagrzewnice,

czytalem troche o MJ1000 ale cena mnie troche przerasta bo jest prawie 3 razy drozsza:( niestac mnie na nia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi