Skocz do zawartości
DEAD TOMATO

ADOBE ILLUSTRATOR CS (11) - wiesza się i śmieci na ekranie

Rekomendowane odpowiedzi

Najnowszy Adobe Illustrator CS (CS=Creative Suite..według starej numeracji 11) ..po paru minutach działania zawiesza się i robi śmietnik z ekranu...tak samo jest u mnie i paru moich znajomych , sprawdzalismy 3 wersje programu (tzn z róznych zródeł :wink: - rózne instalki) na różnych konfiguracjach ..to samo :evil: .

Czy ktoś z forumowiczów testował już najnowszą wersję Illustratora (CS) a jeśli tak to jak to u niego wygląda...moze ktoś zna rozwiązanie tego problemu :?: ..o ile jakieś istnieje :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam rozwiazanie problemu (testowalem przez pol godziny z otwartymi wszystkimi paletami nie bylo zadnej zwiechy:) -mam nadzieje ze to rozwiazanie nie przyniesie zadnych skotkow ubocznych :twisted: )

, niestety z powodów regulaminowych :wink: nie moge go tutaj zamiescic 8) zainteresowane osoby prosze o kontakt na GG 720522 lub mailem na adres azakiel@poczta.onet.pl

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam rozwiazanie problemu (testowalem przez pol godziny z otwartymi wszystkimi paletami nie bylo zadnej zwiechy:) -mam nadzieje ze to rozwiazanie nie przyniesie zadnych skotkow ubocznych :twisted: )

, niestety z powodów regulaminowych  :wink: nie moge go tutaj zamiescic  8) zainteresowane osoby prosze o kontakt na GG 720522 lub mailem na adres azakiel@poczta.onet.pl

8)

650033[/snapback]

Mam problem z tym Illustratorem CS i nie moge sobie poradzic, bo to samo mi sie dzieje, prosze o pomoc....GG210435.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi