DEAD TOMATO Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Najnowszy Adobe Illustrator CS (CS=Creative Suite..według starej numeracji 11) ..po paru minutach działania zawiesza się i robi śmietnik z ekranu...tak samo jest u mnie i paru moich znajomych , sprawdzalismy 3 wersje programu (tzn z róznych zródeł :wink: - rózne instalki) na różnych konfiguracjach ..to samo :evil: . Czy ktoś z forumowiczów testował już najnowszą wersję Illustratora (CS) a jeśli tak to jak to u niego wygląda...moze ktoś zna rozwiązanie tego problemu :?: ..o ile jakieś istnieje :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Potwierdzam. Testowalem dwie wersje i obydwie wykrzaczaly sie zupelnie po kilku minutach "pracy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD TOMATO Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Mam rozwiazanie problemu (testowalem przez pol godziny z otwartymi wszystkimi paletami nie bylo zadnej zwiechy:) -mam nadzieje ze to rozwiazanie nie przyniesie zadnych skotkow ubocznych :twisted: ) , niestety z powodów regulaminowych :wink: nie moge go tutaj zamiescic 8) zainteresowane osoby prosze o kontakt na GG 720522 lub mailem na adres azakiel@poczta.onet.pl 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro_ns Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Mam rozwiazanie problemu (testowalem przez pol godziny z otwartymi wszystkimi paletami nie bylo zadnej zwiechy:) -mam nadzieje ze to rozwiazanie nie przyniesie zadnych skotkow ubocznych :twisted: ) , niestety z powodów regulaminowych :wink: nie moge go tutaj zamiescic 8) zainteresowane osoby prosze o kontakt na GG 720522 lub mailem na adres azakiel@poczta.onet.pl 8) 650033[/snapback] Mam problem z tym Illustratorem CS i nie moge sobie poradzic, bo to samo mi sie dzieje, prosze o pomoc....GG210435. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...