pci Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Mam pomysł żeby w tym poscie umieścić schematy np: wyświetlaczy LCD z kontrolą obrotów pomiarem temp., samych kontrolerów obrotów, itp. Sam mam ochote coś takiego zrobić ale nie jestem zbyt dobry z elektroniki i kumpel mi zrobi tylko schemat musi mieć. Więc zażuccie fajne schematy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 a moze na www.elektroda.pl sie cos znajdzie? :roll: http://www.elektroda.pl/dla_kompa/index.html na przyklad... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Mam pomysł żeby w tym poscie umieścić schematy np: wyświetlaczy LCD z kontrolą obrotów pomiarem temp., samych kontrolerów obrotów, itp. Sam mam ochote coś takiego zrobić ale nie jestem zbyt dobry z elektroniki i kumpel mi zrobi tylko schemat musi mieć. Więc zażuccie fajne schematy A ja mam pomysł, żeby jak się chce zainicjować jakiś zbiór, samemu dać coś na początek, a nie tylko czekać, że inni to zrobią. Tak naprawdę chcesz, żeby ktoś podał Ci schemat, który będziesz mógł zrealizować (a szukać Ci się nie chce), ale zamiast napisać jasno "proszę o pomoc", ubierasz to w kamuflującą formę "zgromadźmy tu schematy, to przyda się wszystkim". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 schematu i wsadu do mikrokontrolera do tego regulatora z LCD nikt raczej Ci nie da bo sam nad nim pracuje i wiem ze to od cholery roboty a jak chcesz jakis schemat znalesc to poszukaj sobie na forum na 100% cos znajdziesz a jak juz nazbierasz jakis fajny zbior schematow to nawet na strone tweak.pl mozemy wrzucic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...