guliwer23 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Witam, moj problemik dotyczy obrazu w grach, sa gry gdzie wsyztsko jest ok np MP2 dziala bez problemu ale sa gry gdzie po odpaleniu obraz sie zmniejsza i zamiast na calym erkanie jest na malym kwasracie w samym srodkua bo bokach widac czarne pasy od monitora.....byloby to pol biedy gdyz jezeli w grze da sie ustawic rozdzielczosc 1024...3b bit kolor to obraz jest taki jak powinien na calym erkanie ale sa gry gdzie nie da sie tak zropbic albo gdzie w ogole sie nie odpalaja.....moja konfig to :1 Ghz TB MSI 133A 256 SDRAM Radeon 9100 i system 98, podpowiadam ze w zakladce monitory nie mam ustawien typu wymus rozdzielczosc lub cos podobnego w 98 tego nie ma tak jak XP, probowalem jzu wszystkieego wlacznie ze miana odswierzania na 75 teraz mam 85 nic nie daje, jzu nie weim co mam robic jest to dosc denerwujace bo kiedy mialem stary monitorek ( jajo) wszytsko bylo ok a traz zmienilem na LG Flatron F700P i sa same problemy ludziska help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 tak to jest z lcd, teoretycznie nie da sie dac innej rozdzialki niz ma matryca, teoretycznie, ale praktycznie monitor albo sterownik zamienia np 800x600 na 1024x78 ale wtedy masz niektore linie pogrubione itp. poszukaj w instrukcji albo w sterownikach. A to ze masz te linie to robi to ze masz rozdzialke mniejsza niz monitor i reszta matrycy niz np te 800x600 jest niewykorzystywana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 A gdzie on napisal ze to LCD ?? A sprobuj ustawic obraz w grze. ZObaczymy czy zapamieta. Moze pobaw sie sterownikami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 A gdzie on napisal ze to LCD ?? (...) Hmm, przyznaje sie, nie napisal :P spojrzalem i LG jako LCD przeczytalem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guliwer23 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 wiec co mam z tym zrobic..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...