djwatoo Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Jedna uwaga co do usuwania srebrnego Titan-a Łatwo ją się usuwa przy użyciu WD-40 lub oleju silnikowego Natomiast w domu można sobie bardzo dobrze poradzić mydłem w płynie (bez wody) i papierem do d***** A co do rysowania powieszchni to troche prawdy w tym jest. Pata zawiea pewne twarde drobiny (tlenek srebra). Które działają jak pasta polerska. Widać to dosłownie po wyczyszczeniu proca na który był dociśnięty wiatrak. Szare ślady to drobiny wbite w lakier na jądze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Jedna uwaga co do usuwania srebrnego Titan-a Łatwo ją się usuwa przy użyciu WD-40 Zgadzam sie ja tym czasem czyszcze czesc w rowerku a czasem i raczki jak mam brudne :> Ze tez wczesniej na to nie wpadlem ze mozna i CPU :) (byle z umiarem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Witam Co sadzicie o pascie srebnej Titan dodawanej do coolerow Titan ? Czy ona jest lepsza od zwyklem bialej pasty H ? Pytam sie poniewaz slyszalem na necie ze ta pasta titan jest gorsza od zwyklej bialej H - czy wy tez podzielacie taka opinie ? U mnie sie pieknie sprawuje.... naprawde polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...