Panek Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Ostatnio przeintalowalem system i zaintalowalem oprogramowanie do nagrywania plyt cd - Nero I Cloone. Wszystko byloby fajnie gryby te programy widzialy plyty w czytnikach. Winda je normalnie widzi i potrafi z nich czytac, jednak ani Nero a clone nie potrafia uzyskac o cd zadnych informacji. Zainstalowalem najnowsze ACPI (tak sie chyba pisze) ale nie pomoglo. Mam aktualnie najnowsze stery do nForca, z zaintalowana nvidiowa obsluga ATA. Czy to moze byc to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Ostatnio przeintalowalem system i zaintalowalem oprogramowanie do nagrywania plyt cd - Nero I Cloone. Wszystko byloby fajnie gryby te programy widzialy plyty w czytnikach. Winda je normalnie widzi i potrafi z nich czytac, jednak ani Nero a clone nie potrafia uzyskac o cd zadnych informacji. Zainstalowalem najnowsze ACPI (tak sie chyba pisze) ale nie pomoglo. Mam aktualnie najnowsze stery do nForca, z zaintalowana nvidiowa obsluga ATA. Czy to moze byc to? Nigdy z takim problemem się nie spotkałem... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Moze to nie to, ale wielokrotnie spotykalem sie (na roznych kompach i OS-ach) z yayami przy zainstalowanych wlasnie tych dwoch palaczach. Sam zreszta tez mialem klopoty, teraz na jednej partycji mam Clona na drugiej Nero i smiga spox :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panek Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Moze to nie to, ale wielokrotnie spotykalem sie (na roznych kompach i OS-ach) z yayami przy zainstalowanych wlasnie tych dwoch palaczach. Sam zreszta tez mialem klopoty, teraz na jednej partycji mam Clona na drugiej Nero i smiga spox :) Jak mialem tylko jednego Clone to tez tak bylo i dopiero potem zainstalowalem Nero, nyslac ze on rozwiaze problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 IMHO jest to pewnie wina sterów nvidii 3.13, a konkretnie sterownika ATA. W wersji 2.03 powodował on min. opisany przez ciebie problem. Niby w 3.13 nie powinno być już kłopotów ale wszystko wskazuje, że jednak ciebie dotkęło. Spróbuj zainstalować drivery 2.45. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...