dom@n Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Pisałem wcześniej o preblemie jaki mi przysporzył ów panel. Wyszukałem gdzieś na internecie informację, by go wkońcu zainstalować, trzeba "ręcznie" zmusić plik o informacji instalatora by zainstalował stery. Instalacja kończy się sukcesem :) w panelu sterowania pojawia się ikona panelu nforce, ale gdy probuje go uruchomic pojawia sie komunikat: "Zainstalowanie sterownika nie powiodło się" ... ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 a co to jest za nforce control panel??? pierwsze słysze, oświećcie mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marechi Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 a co to jest za nforce control panel??? pierwsze słysze, oświećcie mnie... To chyba to :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 ej ale to chyba tylko do płyt z ss, bo pierwszy raz widze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 ej ale to chyba tylko do płyt z ss, bo pierwszy raz widze... Ano tylko ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 no to jesteśmy w domu ...............nie brechać sie ze mnie:).......................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Ja po zainstalowaniu nforce 3.13 próbuję wejsc do panelu nView i... KATASTROFALNY BŁĄD ! Tak tak, ten komunikat mi wyskoczył. Takie problemy to prszyszcz, ale informacja błędu pesymistyczna do bólu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dom@n Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 A czy jakoś da się to ominąć ? Ciągle nie mogę sobie z tym poradzić... komunikat "Inicjalizacja sterowników nie powiodła się" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Trzeba jechac na 2.03 sterach i nie ma zadnych klopotow. Pod XP dalem 2.45 w sumie tez sa OK, ale nie wszystkim chodza OK, wielu narzeka na nie. Zalezy od szczescia chyba, albo ........................ ?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vEpaR Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 ej ale to chyba tylko do płyt z ss, bo pierwszy raz widze... Ano tylko ... pudło :P wersja 3.75 sterownika audio pozwala na uruchomienie panelu na plytach z mcp (bez turbo) czyli na tych ktore nie posiadaja ss. wiem bo mam taka i dziala :] inna sprawa ze nie dzialaja zakladki 'midi' i 'srodowisko'. dla zainteresowanych: http://www.techconnect.ws/modules.php?name...Downloads&cid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...