Czarnuch Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Jest to radeon 9100 szafir 64, 128 bit. Jak gram wylacza mi sie monitor albo wyskakuje na monitorze sync. poza zakresem (monitor samsung syncmaster 955df) jak reinstaluje windows to dziala normalnie przez 2-3 dni potem znowu jest to samo a nic nie ruszam biosu , sterownikow nic. Sprawdzalem mase sterownikow (catalys 3.2 , 3.7 , 3.8 , 3.9 , omegi jakies jedne)na wszystkich jest to samo ,zmienialem tez sterowniki monitora , nie jest to tez odswiezanie bo dzieje sie tak na 60 Hz. 3dmarka przechodzi test bez zadnych bledow nawet kilka razy pod rzad. U kolegi ta karta dziala normalnie. Moje mobo to Chaintech 7aja/100 (chipset kt 133) voodo banshe dzialalo dobrze na tej plycie. DLACZEGO to nie dziala ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 płytka albo zasiłka jak na mój gust :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 chipset za stary moim zdaniem. tez mialem voodo banchee. radek ma zasilanie 1.5v a AGP na plytach z kt 133 moga miec zasilanie wieksze, i dlatego moze byc tan problem. ale nie jestem pewien co do zasilki. ale powiem ci ze na mojej starej plycie co mialem jeszcze celka 433 to napiecie na AGP mialem 3V standardowo oczywiscie i jak tam wsadzilem mojego radka to sie grzal rdzen jak zelazko. a jak wsadzilem na kt133 tez sie grzal ale troche mniaj. obecnie mam kt400 i jest tylko cieplutki. wiec moze to wina innego standardu zasilania AGP. powodzenia:) pozdro to all:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 a moze jakis virus grypy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnuch Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 to chyba nie wina tego ze karta sie grzeje bo moge ja taktowacz ze standardowego 250/230 na 300/280 i ciagle jest tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Mi działa Radek 9500 pro bez problemu co prawda na kt133a ale myślę, że na kt 133 radek 9100 powinien bez problemu śmigać. Wina zapewnie leży po stronie zasiłki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnuch Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 ale dlaczego dziala karta normalnie kilka dni jak sie reinstaluje windowsa???? Jak by to byla zasilka to jakbym wylaczyl 2 cd-romy dzwiekowke sieciowke to bedzie dobrze dzialac??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 ale dlaczego dziala karta normalnie kilka dni jak sie reinstaluje windowsa???? Jak by to byla zasilka to jakbym wylaczyl 2 cd-romy dzwiekowke sieciowke to bedzie dobrze dzialac??? Możesz spróbować, ale skoro przechodzi 3DM to raczej nie zasiłka. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 no to ja juz nie wiem:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...