KRECIO Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Na jakich kartach graficznych dzialaja te testy: Game 4-Nature Pixel Shader Od GeForce 3 w gore? I dlaczego na Radeonach tak slabo wypada test Point Sprites? (0.4 MSprites/s)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Na jakich kartach graficznych dzialaja te testy: Game 4-Nature Pixel Shader Od GeForce 3 w gore? I dlaczego na Radeonach tak slabo wypada test Point Sprites? (0.4 MSprites/s)? Ja mam to co w podpisie i chodzi !!! 8) A co do ścisłości to na: ATI Radeon 7500 - tylko częć z tych co wymieniłeś ! ATI Radeon 8500 - wszystkie GF 3 GF3 Ti GF3Ti200 GF3Ti500 GF4Ti ( 4200,4400 i 4600 ) PS W tych testach jest co poogladać ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Na kazdej z uzyciem 3DAnalizera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Na kazdej z uzyciem 3DAnalizera.próbowałem z GF4Mx440 i nie chodziło ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Na kazdej z uzyciem 3DAnalizera.próbowałem z GF4Mx440 i nie chodziło ! :P Bo wybrales w odwrotnej kolejnosci pliki EXE i DLL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Z 3danalizerem pojdzie, nie ma bata :) A co to za gf3Ti ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Z 3danalizerem pojdzie, nie ma bata :) A co to za gf3Ti ? sorki za błąd ! :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Witam.Możecie mi pomoc tego 3d-analizera ustawic.Jaki jest ten plik exe a jaki dll i gdzie postawic haczyk. dzieki ________________ Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Witam.Możecie mi pomoc tego 3d-analizera ustawic.Jaki jest ten plik exe a jaki dll i gdzie postawic haczyk. dzieki Po lewej sa pliki ktore masz odpalic, a po prawej zaznacz wszystkie hardware limits. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 dzieki za pomoc ale cos mi tu nie gra.jak sie zalaczy 3d mark to obraz sklada sie z samych kresek i nic pozatym nie widac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 dzieki za pomoc ale cos mi tu nie gra.jak sie zalaczy 3d mark to obraz sklada sie z samych kresek i nic pozatym nie widac. A wybrales w tej kolejnosci? EXE->DLL Acha po dopaleniu 3DM. 3DAnalizer wyglada jak "zawieszony" ;) to normalne.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 zrobiłem najpierw exe a potem dll i jak załącza sie 3dmark to albo mam czarny co jakiś czas migajacy obraz albo benchmark wygląda jakby sie zacioł ale czekam i nic sie nie dzieje chyba jestem na to za ciemny a po angielsku nie umie żeby coś tam przeczytać ale dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 zrobiłem najpierw exe a potem dll i jak załącza sie 3dmark to albo mam czarny co jakiś czas migajacy obraz albo benchmark wygląda jakby sie zacioł ale czekam i nic sie nie dzieje chyba jestem na to za ciemny a po angielsku nie umie żeby coś tam przeczytać ale dzieki za pomoc Coz to pozostaje sprawdzic jeszcze na innych driverach ale nie wiem czy gra jest warta swieczki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 skąd można ściągnąć ten programik ??? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 skąd można ściągnąć ten programik ??? http://www.tommti-systems.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 A mi ten program nic nie pomaga...jak odpalam przez niego 3dsmarka 2001 tio 3d mi mowi ze nie moze zainstalowac mojego akceleratora!!! 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Na jakich kartach graficznych dzialaja te testy: Game 4-Nature Pixel Shader Od GeForce 3 w gore? I dlaczego na Radeonach tak slabo wypada test Point Sprites? Co do testu ''Point'' to się zgodzę, ale tylko na ATI7500 na 8500 Hula lepiej niż na NV albo miałeś jakieś beznadziejne stery no i cała reszta też jest Lux na 8500 :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...