MaraXus Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Chcialem sie zapytac co bardziej sie oplaca kupic Athlona 2300+ XP czy moze Barton 2500 ? Roznica w cenie to 35zl na korzysc Athlona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Trzeba było poszukać - cały czas o tym mówimy... Oczywiście, że Bartona - więcej pamięci cache, więcej MHz, a różnica tylko 35 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaraXus Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Sorki ze nie przeszukalem tematow, ale potrzebowalem na gwalt odpowiedzi ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Bede jeszcze jedną osobą która umconi decyzje na ten temat :lol: Kup Bartona 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 ja mam i bartona 2500 i xp 2400 ;) heheh ;0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 kazi i co wydajniejsze? ciekawi mnie to bardzo zarzuc jakimis wynikami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Trzeba było poszukać - cały czas o tym mówimy... Oczywiście, że Bartona - więcej pamięci cache, więcej MHz, a różnica tylko 35 zł. Zależy, o czym mowa. Jeżeli MaraXus miał na myśli T-breda 2200+, to rzeczywiście, ma parę MHz mniej niż Barton 2500+. Ale jeżeli T-breda 2400+, to on jest wyżej taktowany niż Barton. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...