Skocz do zawartości
shakur_45

Dla znawcow aparatow cyfrowych :)

Rekomendowane odpowiedzi

ale moze napsizesz, czy zalezy ci na full automacie, czy na manualu....

czy wazniejsza dla ciebie matryca, czy zoom...

itp ;]

a co do pentagramow, to :lol: !!ale moze napsizesz, czy zalezy ci na full automacie, czy na manualu....

czy wazniejsza dla ciebie matryca, czy zoom...

itp ;]

a co do pentagramow, to :lol: !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam do sprzedania nowego HP 735 -3.2 miliona nagrywa Video i Audio + 128mb karta Kingstona (wieczysta gwarancja) + baterie akumulatorki x4 gp 2000 + ładowarkaGP -najnowsza - Wszystko za 1299zł . Mozliwosc sprawdzenia aparatu i jakosci zdjec .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm ja pierdziele wyraznie bylo napisane, ze do wyboru modele xxx a tu ludzie wyskakuja z jakimis innymi i jeszcze ogloszenia z kosmosu jakies 8O

tym ktorzy zastosowali sie do prosby dziekuje i chyba wybor padnie na fuji, ale to jeszcze musze pomyslec ;] :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam do sprzedania nowego HP 735 -3.2 miliona nagrywa Video i Audio + 128mb karta Kingstona (wieczysta gwarancja) + baterie akumulatorki x4 gp 2000 + ładowarkaGP -najnowsza - Wszystko za 1299zł  . Mozliwosc sprawdzenia aparatu i jakosci zdjec .

po pierwsze taki aparat nie wchodzi w gre po drugie nowy kosztuje 1000zl takze upadlbym na glowe gdybym mial go kupic od Ciebie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam do sprzedania nowego HP 735 -3.2 miliona nagrywa Video i Audio + 128mb karta Kingstona (wieczysta gwarancja) + baterie akumulatorki x4 gp 2000 + ładowarkaGP -najnowsza - Wszystko za 1299zł  . Mozliwosc sprawdzenia aparatu i jakosci zdjec .

po pierwsze taki aparat nie wchodzi w gre po drugie nowy kosztuje 1000zl takze upadlbym na glowe gdybym mial go kupic od Ciebie...

morgł bys mi napisac gdzie kosztuje 1000zł z tym wszystkim co ci napisałem juz pisałem ze aparat jest nowy ok 1100zł+ najnowsza ładowarka Gp +4 aku 2000 (250zł) + karta 128 Kingstona Secure Digital ok (220-250z) to wszystko wychodzi około 1600zł ja moge sprzedac za min 1099zł i zaznaczam ze jest wszysko nowe i na gwarancji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

morgł bys mi napisac gdzie kosztuje 1000zł z tym wszystkim co ci napisałem juz pisałem ze aparat jest nowy ok 1100zł+ najnowsza ładowarka Gp +4 aku 2000 (250zł) + karta 128 Kingstona Secure Digital ok (220-250z) to wszystko wychodzi około 1600zł ja moge sprzedac za min 1099zł i zaznaczam ze jest wszysko nowe i na gwarancji.

hmm no coz aparat moge miec za ok 930 karta 128 ok 200 ( i tak bym na razie nie kupowal ) poza tym na prawde ten aparat mnie nie interesuje :) chyba za 1600 kupie nowke kodaka dx4530

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi