shakur_45 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 o toz do wyboru sa Canon Ixus 400 Sony p10 Fuji Finepix s5000 fuji finepixa405 kodak cx6330 olympusc-450 kodak dx4530 osobiscie wedlug mnie najlpeszy jest ten canon, ale jestem ciekaw jakie jest wasze zdanie :) dzieki za odp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 weź jeszcze pod uwagę Pentagram Photon coś tam cośtam, rozsądna cena, matryca 4.1 zoom optyczny, fajny aparacik, mamy taki w szkole, i zajefajne foty robi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 weź jeszcze pod uwagę Pentagram Photon coś tam cośtam, rozsądna cena, matryca 4.1 zoom optyczny, fajny aparacik, mamy taki w szkole, i zajefajne foty robi.... nie ta klasa, nie ta klasa, to tak jakbyś syenką pomykał 250 na godzine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 a czy ktos sie spotkal z tym fuji s5000 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 ale moze napsizesz, czy zalezy ci na full automacie, czy na manualu.... czy wazniejsza dla ciebie matryca, czy zoom... itp ;] a co do pentagramow, to :lol: !!ale moze napsizesz, czy zalezy ci na full automacie, czy na manualu.... czy wazniejsza dla ciebie matryca, czy zoom... itp ;] a co do pentagramow, to :lol: !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 mi zalezy na tym by robic b.dobre zdjecia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 a czy ktos sie spotkal z tym fuji s5000 ???Ja robiłem nim foty. Za tą cenę jest naprawdę niezły. Jak chcesz jakieś konkrety to pytaj dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 ja bym proponował Pentaxa Optio 430RS jest bdb jestem z niego bardzo zadowolony ale te Canony to tez sa dosc dobre .moj kolega ma Canona i tez jest bardzo zadowolony . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 mam do sprzedania nowego HP 735 -3.2 miliona nagrywa Video i Audio + 128mb karta Kingstona (wieczysta gwarancja) + baterie akumulatorki x4 gp 2000 + ładowarkaGP -najnowsza - Wszystko za 1299zł . Mozliwosc sprawdzenia aparatu i jakosci zdjec . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 hmm ja pierdziele wyraznie bylo napisane, ze do wyboru modele xxx a tu ludzie wyskakuja z jakimis innymi i jeszcze ogloszenia z kosmosu jakies 8O tym ktorzy zastosowali sie do prosby dziekuje i chyba wybor padnie na fuji, ale to jeszcze musze pomyslec ;] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 mam do sprzedania nowego HP 735 -3.2 miliona nagrywa Video i Audio + 128mb karta Kingstona (wieczysta gwarancja) + baterie akumulatorki x4 gp 2000 + ładowarkaGP -najnowsza - Wszystko za 1299zł . Mozliwosc sprawdzenia aparatu i jakosci zdjec . po pierwsze taki aparat nie wchodzi w gre po drugie nowy kosztuje 1000zl takze upadlbym na glowe gdybym mial go kupic od Ciebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Zobacz tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 co do aparatow jest dobra stronka z parametrami technicznymi itd www.dpreview.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ja znalazlem to http://www.recenzje.net.pl/index.php?kateg...&pokaz=recenzje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 mam do sprzedania nowego HP 735 -3.2 miliona nagrywa Video i Audio + 128mb karta Kingstona (wieczysta gwarancja) + baterie akumulatorki x4 gp 2000 + ładowarkaGP -najnowsza - Wszystko za 1299zł . Mozliwosc sprawdzenia aparatu i jakosci zdjec . po pierwsze taki aparat nie wchodzi w gre po drugie nowy kosztuje 1000zl takze upadlbym na glowe gdybym mial go kupic od Ciebie... morgł bys mi napisac gdzie kosztuje 1000zł z tym wszystkim co ci napisałem juz pisałem ze aparat jest nowy ok 1100zł+ najnowsza ładowarka Gp +4 aku 2000 (250zł) + karta 128 Kingstona Secure Digital ok (220-250z) to wszystko wychodzi około 1600zł ja moge sprzedac za min 1099zł i zaznaczam ze jest wszysko nowe i na gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 mam do sprzedania nowego HP 735 -3.2 miliona nagrywa Video i Audio + 128mb karta Kingstona (wieczysta gwarancja) + baterie akumulatorki x4 gp 2000 + ładowarkaGP -najnowsza - Wszystko za 1299zł . Mozliwosc sprawdzenia aparatu i jakosci zdjec . po pierwsze taki aparat nie wchodzi w gre po drugie nowy kosztuje 1000zl takze upadlbym na glowe gdybym mial go kupic od Ciebie... morgł bys mi napisac gdzie kosztuje 1000zł z tym wszystkim co ci napisałem juz pisałem ze aparat jest nowy ok 1100zł+ najnowsza ładowarka Gp +4 aku 2000 (250zł) + karta 128 Kingstona Secure Digital ok (220-250z) to wszystko wychodzi około 1600zł ja moge sprzedac za min 1099zł i zaznaczam ze jest wszysko nowe i na gwarancji. hmm no coz aparat moge miec za ok 930 karta 128 ok 200 ( i tak bym na razie nie kupowal ) poza tym na prawde ten aparat mnie nie interesuje :) chyba za 1600 kupie nowke kodaka dx4530 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 xxx Od takich ofert jest dzial gieldowy. Jezeli bedziesz nadal uprawial namolna reklame w dziale innym niz gieldowy, to Twoje postepowanie zaovocuje czyms nieprzyjemnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 xxx Od takich ofert jest dzial gieldowy. Jezeli bedziesz nadal uprawial namolna reklame w dziale innym niz gieldowy, to Twoje postepowanie zaovocuje czyms nieprzyjemnym. Sorki Szefie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...