Gość Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 [gluteus maximus] a nie mu sie nalerzalo.....jak bys nie byl ciekawski to by cie ominelo. Taaa, gratuluje wypowiedzi... Na prawdę czasem warto pomyśleć przed napisaniem jakiegoś zdania.... Szkoda, ze nie myslisz :lol: . Fakt, ze cie sponiewieral publicznie, ale on pisal najwiecej i najmadrzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Szczarze mowiac nie mam zielonego pojecia co wywinal i jak czesto to robil ale wniosek z tego taki ze wiekszosc ludzi nie wie. Bo moderatorzy dzialali baaardzo szybko :) Nawstawial w ciagu 2 minut chyba z 10 topicow ze zdjeciami z pewnego serwisu zaczynajacego sie na www.rott...... Mialem to (nie)szczescie i bylem wtedy na forum i widzialem.. Nalezalo mu sie :twisted:[gluteus maximus] a nie mu sie nalerzalo.....jak bys nie byl ciekawski to by cie ominelo.hehe... bardzo inteligentna wypowiedz :lol: Moze jeszcze mnie oswiecisz o co ci chodzi z tym :arrow: "jak bys nie byl ciekawski to by cie ominelo"Ciegle kazdemu trzeba objasniac, rzeczywiscie malo kumatych jest na tym forum :? . Jak bys nie zagladal do topica, ktory napisal to nie ogladal bys tych zdjec, proste prawda.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Szkoda, ze nie myslisz :lol: . Fakt, ze cie sponiewieral publicznie, ale on pisal najwiecej i najmadrzej... Jeszcze jedna wypowiedz i pana pozegnamy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ciegle kazdemu trzeba objasniac, rzeczywiscie malo kumatych jest na tym forum :? . Jak bys nie zagladal do topica, ktory napisal to nie ogladal bys tych zdjec, proste prawda....Jeeez... why are you so lame??? Odstosunkuj sie wreszcie od tego tematu. Zachowujesz sie conajmniej jakby ktos twoja matke obrazil. :twisted: Jak sie wrzuca topic to chyba zeby ludzie czytali nie? Te topici nie mialy tytulu "nie zagladac" Sam sie prosil i dostal to co chcial. Ps. lacza cie jakies "blizsze" kontakty z Tristanem ze tak sie burzysz w jego sprawie??? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 A tak wogule to niech sie ktos wreszcie zdecyduje gdzie ma byc ten post. Na poczatku byl na H&P, potem przeniesliscie go na Ośla, po chwili trafil na "O serwisie i Forum" a teraz znoof na Oślej... :lol: :lol: :lol: A tak calkiem serio to moze zablokowac ten post bo jeszcze ktos dostanie bana przez niego... A szkoda by bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Aaatam, on od razu z H&P trafił na oślą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Aaatam, on od razu z H&P trafił na oślą :)Jasne :lol: Bujac to my ale nie nas :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Jasne :lol: Bujac to my ale nie nas :lol: :lol: :wink: Eee, ja serio mowie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Jasne :lol: Bujac to my ale nie nas :lol: :lol: :wink: Eee, ja serio mowie.... Hmmm.. serio? Mi sie wydaje ze przez chwilke lezal na "O serwisie i forum" .... Hmmm moze juz mam zwidy z calej tej afery :P mniejsza z tym :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Zachowujesz sie conajmniej jakby ktos twoja matke obrazil. :twisted: Jak sie wrzuca topic to chyba zeby ludzie czytali nie? Te topici nie mialy tytulu "nie zagladac" Sam sie prosil i dostal to co chcial. Ps. lacza cie jakies "blizsze" kontakty z Tristanem ze tak sie burzysz w jego sprawie??? :lol: :lol: :lol: Od mojej mamtki to sie bujaj :evil: :evil: . A jak by mial tytul nie zagladac to i tak bys zajrzal ;). Nie nic mnie z nim nie laczy, ale skoro kazdy moze wypowiedziec swoje zdanie na ten temat to moje jest takie jak napisalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Od mojej mamtki to sie bujaj :evil: :evil: . A jak by mial tytul nie zagladac to i tak bys zajrzal ;). Nie nic mnie z nim nie laczy, ale skoro kazdy moze wypowiedziec swoje zdanie na ten temat to moje jest takie jak napisalem. Nie nerwuj sie tak... Jakbys nie zauwazyl nic nie napisalem po czym moglbys pisac ze mam sie od kogos bujac. To bylo porownanie (tobie widze tez trzeba banalne rzeczy tlumaczyc) Poprostu zacietrzewiasz sie strasznie bez powodu. Jakbys wypowiadal swoje zdanie bez takich emocji to moze szloby z toba pogadac. Ale od kilku postow to zawsze ty masz racje a wszyscy tu sa przeciw tobie i chca ci chyba na zlosc zrobic. Usiadz i zastanow sie nad soba przez chwile zanim napsizesz kolejne glupoty. Jak ci tu nie pasuje to nie zagladaj i koniec. A jezeli masz przychodzic tylko po to zeby komus nawrzucac to tez se daj spokuj :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Poprostu zacietrzewiasz sie strasznie bez powodu. Jakbys wypowiadal swoje zdanie bez takich emocji to moze szloby z toba pogadac. Ale od kilku postow to zawsze ty masz racje a wszyscy tu sa przeciw tobie i chca ci chyba na zlosc zrobic. Usiadz i zastanow sie nad soba przez chwile zanim napsizesz kolejne glupoty. Jak ci tu nie pasuje to nie zagladaj i koniec. A jezeli masz przychodzic tylko po to zeby komus nawrzucac to tez se daj spokuj :twisted: :twisted: :twisted:Ja jestem czlowiekiem spokojnym. Od kilkow postow... w calym topicu wlacznie z tym napisalem III posty. Nie obrazilem cie tak mi sie wydaje ;). A wypowiadac moze sie kazdy. I moje zdanie na temat bana Trisa jest wyzej. Glupoty...ech wiecej ich piszesz niz ja. Jestes tu mniej czasu i niewiele wiesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ja jestem czlowiekiem spokojnym. Od kilkow postow... w calym topicu wlacznie z tym napisalem III posty. Nie obrazilem cie tak mi sie wydaje ;). A wypowiadac moze sie kazdy. I moje zdanie na temat bana Trisa jest wyzej. Glupoty...ech wiecej ich piszesz niz ja. Jestes tu mniej czasu i niewiele wiesz...Dobrze wiesz ze nie tylko o te posty mi chodzi. Caly czas prowokujesz reakcje Liska, Marco itd. Chyba chcesz zeby ci wkoncu pokazali kto tu rzadzi zebys potem mogl sie obnosic z tabliczka "meczennik". A to ze jestem tu krocej niz ty to nie znaczy ze "niewiele wiem" ale moze mniej sie orientuje kto z jakich srodowisk pochodzi (chodzi mi o serwisy) A wlasne zdanie na temat zachowania pewnych ludzi mozna miec i bez tego. A zdanie o Tristanie zdazylem sobie wyrobic. Skonczmy ta dyskusje bo ona do niczego nie prowadzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ja jestem czlowiekiem spokojnym. Od kilkow postow... w calym topicu wlacznie z tym napisalem III posty. Nie obrazilem cie tak mi sie wydaje ;). A wypowiadac moze sie kazdy. I moje zdanie na temat bana Trisa jest wyzej. Glupoty...ech wiecej ich piszesz niz ja. Jestes tu mniej czasu i niewiele wiesz... Ano i tutaj muszę się z Gordonem zgodzić... Ciesze się niezmiernie że masz swoje zdanie w jakiejś sprawie i nie zabraniam Ci go ogłaszać wszem i wobec... Ale w taki sposób jaki to robisz jest hmm conajmniej dziwny. Nie dość że wypowiedzi są pozbawione kultury, to w dodatku prowokacyjne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Od mojej mamtki to sie bujaj :evil: :evil: . A jak by mial tytul nie zagladac to i tak bys zajrzal ;). Nie nic mnie z nim nie laczy, ale skoro kazdy moze wypowiedziec swoje zdanie na ten temat to moje jest takie jak napisalem. Nie nerwuj sie tak... Jakbys nie zauwazyl nic nie napisalem po czym moglbys pisac ze mam sie od kogos bujac. To bylo porownanie (tobie widze tez trzeba banalne rzeczy tlumaczyc) Poprostu zacietrzewiasz sie strasznie bez powodu. Jakbys wypowiadal swoje zdanie bez takich emocji to moze szloby z toba pogadac. Ale od kilku postow to zawsze ty masz racje a wszyscy tu sa przeciw tobie i chca ci chyba na zlosc zrobic. Usiadz i zastanow sie nad soba przez chwile zanim napsizesz kolejne glupoty. Jak ci tu nie pasuje to nie zagladaj i koniec. A jezeli masz przychodzic tylko po to zeby komus nawrzucac to tez se daj spokuj :twisted: :twisted: :twisted: Heh, nie zauwazylem zeby "wszyscy" byli przeciwko piterowi, no ale nic, moze jestem slepy. Dla mnie to to wyglada tak: Flowerman sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>il na wrednych uzytkowikow forum i dal zdjecie, marco odrazu zareagowal i usunal to zdjecie, po jakims czasie w momencie nieobecnosci liska flowerman wraca pod kryptonimem namrewolf co od tylu znaczy flowerman, lisek tego nie zauwaza, marco o tym wie ale nie postanawia go wywalac bo namrewolf zaczal pisac madre rzeczy, lisek dowiaduje sie o flowermanie/namrewolfie i wywala go po raz drugi, a flowerman zaczal pisac madre rzeczy i nic zlego jeszcze NIEZROBIL. Teraz Tristan, jeden z najwartosciowszych uzytkownikow forum, wszczyna pewnego rodzaju bunt, i zaklada wlasne forum na serwerze www.4in.pl czy cos takiego, wrzuca w ciagu minuty 20-30 postow tego typu http://www.dizasterpage.republika.pl/tris.rar I pewien moderator usuwa wszystkie posty, a potem marco pewnie usuwa konto tristana, i tristan wraca pod nickiem jelen na forum i daje temat w ktorym wlasnie pisze, w tym temacie chwali sie swoim bardzo dobrym wynikiem podkrecania procesora, ale lisek usuwa jego posty i usuwa jego konto na forum, CHOC JELEN/TRISTAN JESCZE NIC ZLEGO NIE ZROBIL. Czy byla to zemsta liska na tych dwoch panach czy cus, ja nie bede tego juz komentowal. Ten post powstal po to zeby uswiadomic reszcie uzytkownikow forum co stalo sie ostatnimi czasy na Forum Tweak.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Heh, nie zauwazylem zeby "wszyscy" byli przeciwko piterowi, no ale nic, moze jestem slepy.Przeczytaj uwaznie moj post. Chodzilo mi o to ze PIT_er pisze jakby "wszyscy byli przeciwo niemu i chcieli mu zrobic na zlosc". Co do calej historyjki o 2 takich co zostali wyrzuceni :D to wszystko sie zgadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Heh, nie zauwazylem zeby "wszyscy" byli przeciwko piterowi, no ale nic, moze jestem slepy.Przeczytaj uwaznie moj post. Chodzilo mi o to ze PIT_er pisze jakby "wszyscy byli przeciwo niemu i chcieli mu zrobic na zlosc". Co do calej historyjki o 2 takich co zostali wyrzuceni :D to wszystko sie zgadza... W ktorym momencie "PIT_er pisze jakby "wszyscy byli przeciwo niemu i chcieli mu zrobic na zlosc". " ? aha i jak tak dalej pojdzie to lisek zacznie wszystkich wyrzucac ;], wyrzucil juz flowermana tristan po 2x i teraz jeszcze piterowi grozi :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Czy byla to zemsta liska na tych dwoch panach czy cus, ja nie bede tego juz komentowal. Ten post powstal po to zeby uswiadomic reszcie uzytkownikow forum co stalo sie ostatnimi czasy na Forum Tweak.pl. Ojezu... Czy Ty na prawde nie zauważyłes o co chodzi, czy tylko takiego udajesz? Oni po prostu nie zasłużyli na powrót na to forum i przez długi czas tak się nie stanie.... Co z tego że wysłał jeden czy dwa posty OK, skoro jeszcze kilka i może być to co było wcześniej. Zostali wywaleni za swoje poprzednie wybryki i nawet jak teraz zarejestrują się pod innym nickiem to BEDA USUWANI. Na takie traktowanie zasluzyli sobie WCZESNIEJ i zostaną wpuszczeni dopiero wtedy, kiedy administatorzy stwierdzą że już wystarczy. A Ty ten swój tekst klepiesz już któryś raz z kolei... To tak jakby był sobie jakiś czlowiek, zachowywał się normalnie a później nagle zabił drugiego człowieka, no ale kilka dni później znów zachowywał się całkiem normalnie, więc po co go wsadzać do więzienia? - tak mniej więcej wygląda Twoje pojmowanie całej sprawy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Heh, nie zauwazylem zeby "wszyscy" byli przeciwko piterowi, no ale nic, moze jestem slepy.Przeczytaj uwaznie moj post. Chodzilo mi o to ze PIT_er pisze jakby "wszyscy byli przeciwo niemu i chcieli mu zrobic na zlosc".Ja wcale nie uwarzam, ze wszyscy sa przeciwko mnie jesli tobie tak sie wydaje to trudno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Lisku bardzo dobre porównanie z tym zabijaniem, mocno adekwatne do strony www.r................ :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Czy byla to zemsta liska na tych dwoch panach czy cus, ja nie bede tego juz komentowal. Ten post powstal po to zeby uswiadomic reszcie uzytkownikow forum co stalo sie ostatnimi czasy na Forum Tweak.pl. Ojezu... Czy Ty na prawde nie zauważyłes o co chodzi, czy tylko takiego udajesz? Oni po prostu nie zasłużyli na powrót na to forum i przez długi czas tak się nie stanie.... Co z tego że wysłał jeden czy dwa posty OK, skoro jeszcze kilka i może być to co było wcześniej. Zostali wywaleni za swoje poprzednie wybryki i nawet jak teraz zarejestrują się pod innym nickiem to BEDA USUWANI. Na takie traktowanie zasluzyli sobie WCZESNIEJ i zostaną wpuszczeni dopiero wtedy, kiedy administatorzy stwierdzą że już wystarczy. A Ty ten swój tekst klepiesz już któryś raz z kolei... To tak jakby był sobie jakiś czlowiek, zachowywał się normalnie a później nagle zabił drugiego człowieka, no ale kilka dni później znów zachowywał się całkiem normalnie, więc po co go wsadzać do więzienia? - tak mniej więcej wygląda Twoje pojmowanie całej sprawy.... Lisku, flowerman zdarzyl juz napisac 50 pare postow, ale to nic powiesz oczywiscie ze szczegol, a teraz druga rzecz ze nie gadamy o zabojstwach... marco i Ty jestescie administratorami, ale marco nie chcial wywalac namrewolfa, bo jak by chcial zrobil by to duzo wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 boshe tak to czytam wszsytko i kompletnie nie wiem czemu to wszystko ma sluzyc ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 boshe tak to czytam wszsytko i kompletnie nie wiem czemu to wszystko ma sluzyc ????Dla mnie to obrona uzytkownikow forum przed tyranicznymi rzadami liska ;DDD JAJ(just a joke) ;] A tak naprawde to po to zeby lisek nie usuwal wszystkich ktorzy nie beda sie mu podlizywali. Teraz ide na dwor wiec nie bede czytal waszych postow, i nie bede na nie nieodpowiadal wiec nie myslcie ze przyznalem wam racje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ja jestem czlowiekiem spokojnym. Od kilkow postow... w calym topicu wlacznie z tym napisalem III posty. Nie obrazilem cie tak mi sie wydaje ;). A wypowiadac moze sie kazdy. I moje zdanie na temat bana Trisa jest wyzej. Glupoty...ech wiecej ich piszesz niz ja. Jestes tu mniej czasu i niewiele wiesz... Dobrze wiesz ze nie tylko o te posty mi chodzi. Caly czas prowokujesz reakcje Liska, Marco itd. Chyba chcesz zeby ci wkoncu pokazali kto tu rzadzi zebys potem mogl sie obnosic z tabliczka "meczennik". Zabawny jestes naprawde. To oni mnie sprowokowali. Chyba nie czytasz dokladnie. A jak czegos nie wiesz to najlepiej nie zabieraj glosu dobra??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ale w taki sposób jaki to robisz jest hmm conajmniej dziwny. Nie dość że wypowiedzi są pozbawione kultury, to w dodatku prowokacyjne...Primo ja w swoich postach praktycznie nikogo nie wyzywam nie przeklinam itp. Pozbawione kultury tez cos...juz chyba nie masz co napisac. Secundo Prowokacyjnie to ty wyraziles swoje zdanie o serwisie w, ktorym pracuje a ja na to nie pozwole. I nie bylo by calego zajscia gdybys za duzo nie napisal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Zabawny jestes naprawde. To oni mnie sprowokowali. Chyba nie czytasz dokladnie. A jak czegos nie wiesz to najlepiej nie zabieraj glosu dobra???Prosze, prosze. Przed chwila tak broniles wolnosci wyrazania (cytuje: "A wypowiadac moze sie kazdy") opinii a teraz mam nie zabierac glosu??? To ty sie troszke smieszny robisz. Jak czegos nie wiem to masz racje nie zabieram glosu. Ale w tym temacie akurat (jak juz wczesniej wspominalem) mam swoje zdanie i wiem co chce powiedziec. Wracajac do Tristana i Flowermana - chyba zgodzisz sie ze przegieli obydwaj i zostali za to ukarani. Admini osadza na ile czasu ich "odstawic". Tak to juz jest na tym swiecie - narozrabiasz - ponosisz konsekwencje. Oczywiscie kazdy powinien dostac druga szanse i jestem pewny ze oni ja dostana. Ale nie odrazu. Naprawde ten temat juz chyba wyczerpalismy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Zabawny jestes naprawde. To oni mnie sprowokowali. Chyba nie czytasz dokladnie. A jak czegos nie wiesz to najlepiej nie zabieraj glosu dobra??? Prosze, prosze. Przed chwila tak broniles wolnosci wyrazania (cytuje: "A wypowiadac moze sie kazdy") opinii a teraz mam nie zabierac glosu??? To ty sie troszke smieszny robisz. Jak czegos nie wiem to masz racje nie zabieram glosu. Ale w tym temacie akurat (jak juz wczesniej wspominalem) mam swoje zdanie i wiem co chce powiedziec. Wracajac do Tristana i Flowermana - chyba zgodzisz sie ze przegieli obydwaj i zostali za to ukarani. Admini osadza na ile czasu ich "odstawic". Tak to juz jest na tym swiecie - narozrabiasz - ponosisz konsekwencje. Oczywiscie kazdy powinien dostac druga szanse i jestem pewny ze oni ja dostana. Ale nie odrazu. Naprawde ten temat juz chyba wyczerpalismy. Buahahahahh !! To Ty jestes smieszny, nawet jak juz by dostali kurcze ta szanse to niechcieli by tu wracac ! A Lisek juz nic nie powie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 jakie podlizywanie czlowieku tutaj poprostu chodzi o to, zeby przestzregac pewne zasady jakie obowaziuja, a to nie podlizywanie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Lisku, flowerman zdarzyl juz napisac 50 pare postow, ale to nic powiesz oczywiscie ze szczegol, a teraz druga rzecz ze nie gadamy o zabojstwach... marco i Ty jestescie administratorami, ale marco nie chcial wywalac namrewolfa, bo jak by chcial zrobil by to duzo wczesniej. Świetnie, mogl napisac i 150, ale to nic nie zmienia... ja go wywalilem i nie pozwolilem mu wrocic na forum, a on mimo wszystko wrocil... Ja juz koncze ta dyskusje, jest jak jest i tych dwoch ludzi na razie tutaj nie wroci. A co do zabojstw to byl przyklad na ktorym chcialem Ci prosto pokazac o czym mowie, ale widze też tego nie zrozumiales. Inaczej tlumaczyc nie potrafie, wiec przyjmij do wiadomosci ze oni NIE wroca w najblizszym czasie i nie kontynuuj tej dyskusji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Przeczytałem wszystkie te posty i doszedłem do wniosku, że Wam się chyba bardzo nudzi :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...