Raptor Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Ehh mi to sie juz przejadly te chieftec`ki, antec`ki i podobne wszystkie pod jedno kopyto, imo wykonanie bardzo dobre ale wygląd mało orginalny. Ja na twoim miejscu poszukał bym czegoś ciekawszego :idea: Mnie tak samo dlatego wbrałem taką obudowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 a co laser sobie tez kupisz :D ?:lol: :D BUAHAHAHA nie, ide do jenej firmy w Krakowie co mi wytna co chce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Ehh mi to sie juz przejadly te chieftec`ki, antec`ki i podobne wszystkie pod jedno kopyto, imo wykonanie bardzo dobre ale wygląd mało orginalny. Ja na twoim miejscu poszukał bym czegoś ciekawszego :idea: Mnie tak samo dlatego wbrałem taką obudowe ;) Czy to CASETEC??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 SpiderMAN spox ;) u mnie taka dziura ze napewno nie mam szans na takie cos :/ Raptor -> wole chiefteca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 prawdęmówiąc nie podoba mi sięta błyszcząca buda, chiefy też mi nie pasują, takie kloce betonowe. wolałbym coś prostszego, jak np. modecom, poza tym modecom ma ludzie ceny, 500złza budę to przasada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 SpiderMan - nie - spotkałem się z nazwą Enermax Avance B031 :| albo samo Avance B031 - nawet ThermalTake robi obudowy na niej oparte :D VM3000A sectOr - miałem chiefteca - ten jest lepszy :) szczególnie jak dużo wypalasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Raptor wiem ze miales cziefteca ;D ale co chwile masz cos nowego ;D :] "dużo wypalisz" <- ? :DRaptor wiem ze miales cziefteca ;D ale co chwile masz cos nowego ;D :] "dużo wypalisz" <- ? :D a gadalem z kolesiami z chiefteca i obudowa taka jak ma holman czarna bez zasilki to kosztuje 339zl ;) wiec nie tak zle :] mam nadzieje ze starczy mi kasy z 18nastki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Z tym wypalaniem chodziło o to ze non stop masz drzwiczki otwarte albo je otwierasz i zamykasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 :roll: a ja jakbym mial 300 $ na zbyciu to kupilbym Chenbro SR10303 - kliknij fotke bedzie recka :) a na razie mecze sie na tym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utek Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 czy spotakł się ktoś z możliwoscią kupna budy chiefteca bez zasilacza :| bo mam zasilacz chiefteca 420 :] tylko bude inną modyfikowaną :P a teraz chcę zacząć składać coś co będzie 100 razy bardziej ciche niż mój chelikopter i na tyle duże żeby WC do środeczka wpakować, nie potrzebuję 2 zasliaczy a tymbardziej nie stać mnie na to :D PS nie chodzi mi o sklepy internetowe które sprzedają obudowę bez zasilacza w cenie obudowy z zasilaczem, a zasilacz oddzielnie bo pare takich widziałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 czy spotakł się ktoś z możliwoscią kupna budy chiefteca bez zasilacza ... no pewnie :) i to nie tylko w http://chieftec.pl/ ale i innych sklepach (np. w Wa-wie w 2 detalicznych - ale tylko w tych 2 pytalem) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utek Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 O_o o chieftec pl nie pomyslałem to fakt możesz mi w temacie, na pm albo na gygy 2457589 podać dużej częsci sklepów internetowych sprawa sie ma tak ze obudowa bez zasilacza kosztuje 500 zasilacz 420 W 350 a obudowa z zasilaczem 650 :> mam wrażenie jak by mnie ktoś w ch...... robił :P. jestem z wawy więc te adresy były by przydatne :D, a w wawie byłem w 3 sklepach i dostałem odpowiedź ze z ich informacji wynika że zakup obudowy bez zasilacza nie jest możliwy :| przynajmniej nie chiefteca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Wiec robie sobie sam obudowe, projekt Silencer 1 niestety nie wypalil, z powodow nieprzemyslenia do konca czego tak naprawde chce od tej obudowy. Wiec - kupie tylko zasilacz, a reszte robie sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Tez mi sie podoba ale za droga (Chenbro SR10303 kolor BLACK ) przymierzam sie do Chieftec nie dlatego ze mi sie podoba ale poprostu nie ma wyboru :cry: Potrzebuje Big Tower albo Full Tower albo cos jeszcze wiekszego (rack odpada :wink: ) nie wiem gdzie i co szukac za granice nie jezdze cena nie musie byc jak chieftec ale 1300 to troche za duzo(chociaz...) Thermaltake tez nie sa raczej malo orginalne oprucz klapki to niec w tym fajnego .... Moze macie jakies namiary linki do jakis budek fajnych :?: (sprawdzalem Allegro , 4max, komputornic , chieftec.pl i com , e-bay'a , sirius , pc-cooler(nie wiem po co) , pc-tuning(tam jest (Chenbro SR10303 kolor BLACK ) , onet , wp , proline(panowie brawo za chlodzenie ale budek jak na lekarstwo) HELP :!: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 chiefteca chyba wezme ;) bo na thermaltejka nie mam $ :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilon Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Ja bym kupowal Antec P160 Silver... piekna sprawa... kilka poprawek i byla by to cudowna buda... http://www.antec-inc.com/images/400/P160_front.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 CENA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilon Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 CENA ?Chodzi ci o ten Antec? Jezeli tak to: $ 190.00 kanadyjskich = 565.791 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 troche mało =o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilon Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 troche mało =o ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Aerocool Arcyclear II http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=535964 Trochę pstrokata, ale po zmodowaniu, kto wie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Hanu,a moze taka :?: :D ..ale jak odpicuje do konca moja akryl-bude to bedzie ladniejsza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 ??dobra za duzo [...]fajna ta klapka ona jest standardowo ? [...]ile ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 http://store6.yimg.com/I/dealsonic_1768_188399581 Co myslicie o tej ?? chyba wezme zamiast Chieftec'a tylko cena mnie wku... w Polsce codegen chce za szara 1200 zl a ta czarna kosztuje normalnie (ale mam nadzieje ze tamta jest bez zasilacza/y ktore mi sa niepotrzebne ale niedostalem jeszcze odpowiedzi na maila a te ledow mozna by podlonczyc do takiego termometru słupkowego :wink: ) 171 US DOLLAR (USD) = 653.4423 POLISH ZLOTY (PLN) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 jak dla mnie lipa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Lian Li 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Od 169$. Dla głębszego poznania link: Aerocool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 ja biore tego za chyba 339zl lub tego tylko ze 58zl droższy i nie wiem czy warto :/ podajcie jakis sklep z obudowami z plexi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...