kostek11 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Witam, szukałem i szukałem i nie mogę znaleźć odpowiedzi na tak banalne pytanie: Ile pasty, powiedzmy że srebrnej, nakładać na procek, tyle zeby po posmarowaniu rdzeń był cały przykryty, bez prześwitu. Czy może kropelka na wierzch i reszte zrobi za nas radiator ??? Help, bo nie chce mi sie już 3 raz czyścić tego dziadostwa !!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 naloz sobie paste na czubek palca i smaruj az ci bedzie odpowiadac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Może to ci w czymś pomorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Troszkę wyczucia systarczy :D Nakładasz ledwo kropelkę i rozsmarowujesz. Jak wystarczy na pół rdzenia to dodajesz jeszcze raz tyle i już :) Pamiętaj, zeby warstwa pasty była na grubość żyletki ! Aha, dobrze jest nałożyć minimalną ilość pasty na radiator i rozsmarować z miejscu styku z rdzeniem (ale to naprawdę tylko tyle, zeby po rozsmarowniu nic nie zostało). To wypełni mikrouszczelnienia w podstawie radiatora. P.S. Nowy regulamin i już wiadć skutki :D Co poniektóre lukasy mogą być zawiedzone ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 smaroj jak chleb maslem nie za malo bo suchy bedzie i nie za duzo bo bedzie fee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Poszukaj instrukcji od Ceramique. Wszystko tam widac na fotkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duster Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Poszukaj instrukcji od Ceramique. Wszystko tam widac na fotkach. Tak sie sklada, ze mam link pod reka ;) http://www.arcticsilver.com/ceramique_instructions.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek11 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Dzięki Panowie za cenną pomoc ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ja daje mala kropelke na rdzen,potem roscieram to plaskim srubokretem :P i zakladam cooler. Ja uwazam ze nie trzeba smarowac i rdzenia i radiatora bo w koncu jak docisniemy radiator do posmarowanego rdzenia to sie nadmiar pasty wycisnie (dociskajac radiator,pasta wejdzie w rowki spodu radiatora) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...