Hajmon3 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 chodzi o to ze mam powazny problem otoz moj monitor zaczyna migotac zmieniajac kolory na niebieskawe i spowrotem i tak na okraglo. Doprowadza mnie to do szalu. To nie wina karty bo testowalem na innych. Teraz nie wiem czy wymieniac monitor czy moze to tylko z kablem od monitora sie cos dzieje a moze to jeszcze co innego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 albo kabel (w 80% znanych mi przypadkow tak jest) lub cos sie wali z kolorami w monicie, nie pamietam co odpowiada za te kolory bo elektryk to ze mnie nie jest ;) wiem ze naprawa to okolo 100zł w serwisie elektronicznym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 To ja mialem lepsza akcje, obraz mi sie zwezal do takiej malej kreseczki. Powod- zimny lut na przewodzie odswierzania zaczal sie odrywac. Zeby zachowac gware musialem oddac do serwisu i 2 tygodnie czekalem na jeden lut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 czyli rozumiem ze cos jest nie tak. I w pierwszej kolejnosci mam sprawdzic czy z kablem wszystko w porzadku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...