VincentoS Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Cześć Czy ktos moglby mi polecic dobry procesor (musi byc Pentium) i odpowiednia plyte pod niego. Sprzet ma byc bardzo dobry. Cena w zasadzie nie gra roli. Chodzi mi głównie o niezawodnosc, stabilnosc itd, slowem pelen wypas. Ja bym stawial na Athlona i plytke Abita NF7-S (v.2), ale klient uparl sie na Pentaka a ja sie na tym akurat nie znam. Z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 p4 2,4 ht fsb800 p4p800 deluxe albo p4c800 deluxe :) Ludzie tez polecaja abitki ale nie znam wiec sie nie wypowiem To jest najsensowniejszy wybor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VincentoS Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 a czy ta plytka: Asus P4P800 Deluxe (Intel 865PE) nie wchodzi w jakies konflikty sprzetowe np z kartami Redeon 9600 PRO? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 nic mi o tym nie wiadomo :) powiem nawet ze nie mam na niej zadnych konfliktow podczas gdy na msi mialem Jedyny konflikt to taki ze mi sie gryzie z irda a dokladniej nie ma wyjscia na irde :/ :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VincentoS Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Wielkie dzieki za rade chyba postawie na ta plytke chociaz cena w porownaniu ze sprzetem pod pod Athlona jest dosc spora procek + plytka 1700 zl. Ale to juz nie moje zmartwieni. Chcialbym miec takie problemy :). Mam jeszcze tylko pytanko. Jakie pamieci w to wlozyc? Czy 2 x 512 Mb Kingstone HyperX KHX3200/512 bedzie ok? I jak wyglada sprawa z dzwiekim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...