paulo Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Mam problem z Mirandą. Nie wiświetla mi emotikonów z gadugadu. Ściągnąłem plugina nConvers i zaestaw emotikonów GG. Przy wysyłaniu wiadomości nie ma problemu - wyświetla je normalnie. W wiadomościach przychodzących wyświetla jedynie oznaczenie tekstowe danej buźki np. <obiad> . Myślę, że coś źle zrobiłem, ale nie wiem co. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 a moze nie masz jakiegos emotikona... sa rozne zestawy emotikonow no chyba ze zadnych nie wyswietla... ale to juz nie mam pojecia... moze od poczatku skonfigurowac mirande. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Co trzeba zrobić ze ściągniętymi emotikonami ? Ja rozpakowałem je do katalogu plugins (nie wiem czy to wystarczy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ja mam plik w katalogu z miranda z rozszerzeniem .xep a w opcjach podaje sciezke dostepu do tego pliku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 W którym miejscu w opcjach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 opcje --> nConvers --> pakiet emotikonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 U mnie nie ma takiej zakładki w opcjach. Używam nConvers 0.99.9.79. Jakiej wersji ty używasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 uzywam 0.99.9.80 http://www.zeraha.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Dzięki. Teraz mam już nConvers w opcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 zapraszam na forum http://www.miranda.kom.pl/index.php dowiesz się wszystkiego odnośnie mirandy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 zapraszam na forum http://www.miranda.kom.pl/index.php dowiesz się wszystkiego odnośnie mirandy Na forum oczywiście już byłem. To właśnie z niego dowiedziałem się o nConvers, ale nie znalazłem rozwiązania mojego problemu ... i stąd ten topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 nie wyświetla ci emoikonek tylko <nazwy> bo nie masz wszystkich emoikonek u siebie w tych co ściągnąłeś albo są niekompatybilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...