Rosio Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 zmianilem sobie plytke z solteka na KT133 na msi na KT333 i wszustko super az po dwoch dniach 3dm 2001 zaczal sie krzaczyc (najbardziej po wlazceniu fast wrighta) a ze karta jest na gwarancji to do serwisu. Dzisiiaj mi mowia ze jest ona OK i pewnie to wina plyty, no to dzwonie do sklepy gdzie kupilem plyte a oni mowia ze ich karta moja nie obchodzi i jedyne co moga to wyslac plyte do producenta ale plyta jest ok bo ma teraz TNT2 M64 i nie ma zadnych krzakow wiec i producent stwierdzi ze plyta jest ok. Bede chyba musial sprzedac albo karte ( i nowa dobierac pod plyte) albo plyte (musle ciagle o Epoxie 8k3a)? Co Wy na to :?: :? :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 zmianilem sobie plytke z solteka na KT133 na msi na KT333 i wszustko super az po dwoch dniach 3dm 2001 zaczal sie krzaczyc (najbardziej po wlazceniu fast wrighta) a ze karta jest na gwarancji to do serwisu. Dzisiiaj mi mowia ze jest ona OK i pewnie to wina plyty, no to dzwonie do sklepy gdzie kupilem plyte a oni mowia ze ich karta moja nie obchodzi i jedyne co moga to wyslac plyte do producenta ale plyta jest ok bo ma teraz TNT2 M64 i nie ma zadnych krzakow wiec i producent stwierdzi ze plyta jest ok. Bede chyba musial sprzedac albo karte ( i nowa dobierac pod plyte) albo plyte (musle ciagle o Epoxie 8k3a)? Co Wy na to :?: :? :x odpuść sobie................ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Wyłącz FW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 zmianilem sobie plytke z solteka na KT133 na msi na KT333 i wszustko super az po dwoch dniach 3dm 2001 zaczal sie krzaczyc (najbardziej po wlazceniu fast wrighta) a ze karta jest na gwarancji to do serwisu. Dzisiiaj mi mowia ze jest ona OK i pewnie to wina plyty, no to dzwonie do sklepy gdzie kupilem plyte a oni mowia ze ich karta moja nie obchodzi i jedyne co moga to wyslac plyte do producenta ale plyta jest ok bo ma teraz TNT2 M64 i nie ma zadnych krzakow wiec i producent stwierdzi ze plyta jest ok. Bede chyba musial sprzedac albo karte ( i nowa dobierac pod plyte) albo plyte (musle ciagle o Epoxie 8k3a)? Co Wy na to :?: :? :x odpuść sobie................ moze sprecyzujesz 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Wyłącz FW ale to w sumie nic nie da bo krzaki niby sa mniejsze ale sa :!: :evil: no a przecierz moja karta obsluguje FW a obie czesci sa na gwarancji i bez sensy zeby nie wykorzystywac w pelni sprzetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...