ssound Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 :lol: Ma ktoś tą giere? Nowe GTA :lol: 3 CD troche duzo no ale grafa wymiata, muzyka i odzywki simpsonów rulz :P Samochód prowadzi sie lepiej niz w NFS U. :P Prosze zamieszczac recenzje i problemy z przejsciem misji :D 8) Hit & Run! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 :lol: Ma ktoś tą giere? Nowe GTA :lol: 3 CD troche duzo no ale grafa wymiata, muzyka i odzywki simpsonów rulz :P Samochód prowadzi sie lepiej niz w NFS U. :P Prosze zamieszczac recenzje i problemy z przejsciem misji :D 8) Hit & Run! :twisted: Mam tą gre i jest po prostu bardzo średnia... I nie porównuj tego do GTA, bo to tak, jakby porównać maluchracer do nfs... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Czy ta gra działa na Radeonach. Bo mam tą gre ale jak ją włączam to są czarne tekstury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Czy ta gra działa na Radeonach. Bo mam tą gre ale jak ją włączam to są czarne tekstury.Działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Tez mam ta gre i szczerze mowiac po 3 plytach spodziewalem sie wiecej :D no ale coz mozna sobie pograc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 A moze mi ktos pomoc w tej misji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Pomogły stery Omegi. :) I czy w tej grze można mieć broń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 broni nie mozna miec :( Moze mi ktos pomoc z ta misja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Czy to misja gdzie musisz zbierać małpy porozrzucane bo mieście ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...