Mumin1 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Mam problem z płytami ponieważ po nagraniu poprwanym płyty nie raz juz sie mi tak stało ze albo nie widzi płyty albo cały naped w moim komuterze zniknie (ikonka oczywiscie) i nie wiem co robic.Kilka płyt mi tak zżarło mam dwie nagrywarki i na dwoch jest ten sam problem o co to moze chodzic ?? Te płyty co mam CD-RW juz są prwktycznie do wyrzycenia bo nie wiem dlaczego to sie tak dzieje ?? Dzieki za wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasik Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Sprawdź zworki na napędach czy aby obydwie nie są ustawione na master. Ta na końcu taśmy powinna być master. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 pewnie masz żle zworki albo masz konflikt miedzy napiedami kolega miał podobnie z rw i dvd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...