Skocz do zawartości
Torwald

Mam okazje kupic RAM'y w USA - prosze o szybka pomoc !

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie odstalem maila od kumpla ze za 2 tygodnie wraca do Polski. Spytal sie mnie czy nie chcialbym jakiegos hardware'u z USA. (monitora 19" nie kupi, ale RAM'y to jak znalazl :D)

Zachecajaco wygladaja te pamiatki : http://www.newegg.com/app/viewProduct.asp?...-141-302&depa=1

Nie mam za wiele kasy, a jest okazja zeby cos taniej kupic.

Jesli macie jakies rady do w/w wyboru dajcie znac jak najszybciej ! (sprzet musi byc z tego sklepu !)

Licze na wasza pomoc !

(do moderatorow: prosze o nie usuwanie topic'a, dobra rada jest mi potrzebna :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli myślisz o pamięciach:

Dołączona grafika

GEIL 256MB PC-3200 (400MHz) DDR RAM, 6 Layer Ultra Low Noise Shielded PCB, 32x8 Low Density/Unbuffered, Model# GE2563200. High Performance at Affortable Price!!!

Specifications:

Type: 184-pin DDR Memory

Capacity: 256MB

Speed: PC-3200(400MHz)

w/ Heat Spreader

CAS 2.5 6-3-3 2T

Lifetime Warranty Model#: GE2563200B

47$ - dobra cena!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:roll:

Torwald dowiedz sie czy jeszcze maja pamieci Buffalo na Winbondach BH-5 - bo w tym sklepie mieli (teraz niby tylko na CH-5) modul 256MB PC3200 CL2.5 za 48$ wiec IMO cena dobra :)

http://www.newegg.com/app/viewproduct.asp?...-150-563&depa=1

dorobisz radiatorki i bedziesz mial "Kingstony HX'y" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć a mógłbyś poprosić kolegę żeby sprowadził również dla mnie??? Nie chce być natrętny ale jak widze tamte ceny to mnie to powala z nóg. Jeżeli tak to się ze mną skontaktuj bo chodzi mi o kartę graficzną. Mój e-mail to byq666@wp.pl. Z góry dziękuję i POZDRAWIAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozważ jeszcze mushkiny, firma 1 klasa, renoma lepsza niż geile i bardziej wyjątkowe bo mało u nas popularne :D

a te pierwsze co podałeś link to najzwyklejsze value, które można u nas kupić - podkręcalność marna.

więc mushkiny, geile i buffalo - jak kupować to wyjątkowe i u nas niedostępne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...