Torwald Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Wlasnie odstalem maila od kumpla ze za 2 tygodnie wraca do Polski. Spytal sie mnie czy nie chcialbym jakiegos hardware'u z USA. (monitora 19" nie kupi, ale RAM'y to jak znalazl :D) Zachecajaco wygladaja te pamiatki : http://www.newegg.com/app/viewProduct.asp?...-141-302&depa=1 Nie mam za wiele kasy, a jest okazja zeby cos taniej kupic. Jesli macie jakies rady do w/w wyboru dajcie znac jak najszybciej ! (sprzet musi byc z tego sklepu !) Licze na wasza pomoc ! (do moderatorow: prosze o nie usuwanie topic'a, dobra rada jest mi potrzebna :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 I moze to jeszcze sobie bym kupil... http://www.newegg.com/app/viewProduct.asp?...-104-128&depa=1 jak by nie bylo, ponad 100zl roznicy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 jeżeli myślisz o pamięciach: GEIL 256MB PC-3200 (400MHz) DDR RAM, 6 Layer Ultra Low Noise Shielded PCB, 32x8 Low Density/Unbuffered, Model# GE2563200. High Performance at Affortable Price!!! Specifications: Type: 184-pin DDR Memory Capacity: 256MB Speed: PC-3200(400MHz) w/ Heat Spreader CAS 2.5 6-3-3 2T Lifetime Warranty Model#: GE2563200B 47$ - dobra cena! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 :roll: Torwald dowiedz sie czy jeszcze maja pamieci Buffalo na Winbondach BH-5 - bo w tym sklepie mieli (teraz niby tylko na CH-5) modul 256MB PC3200 CL2.5 za 48$ wiec IMO cena dobra :) http://www.newegg.com/app/viewproduct.asp?...-150-563&depa=1 dorobisz radiatorki i bedziesz mial "Kingstony HX'y" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 cześć a mógłbyś poprosić kolegę żeby sprowadził również dla mnie??? Nie chce być natrętny ale jak widze tamte ceny to mnie to powala z nóg. Jeżeli tak to się ze mną skontaktuj bo chodzi mi o kartę graficzną. Mój e-mail to byq666@wp.pl. Z góry dziękuję i POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Niezle te Geil'e wygladaja ;) moze zmienie zamowienie. @benek - co masz na mysli ? te kostki sa lepsze od geil'i ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 rozważ jeszcze mushkiny, firma 1 klasa, renoma lepsza niż geile i bardziej wyjątkowe bo mało u nas popularne :D a te pierwsze co podałeś link to najzwyklejsze value, które można u nas kupić - podkręcalność marna. więc mushkiny, geile i buffalo - jak kupować to wyjątkowe i u nas niedostępne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...