Moog Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 od pewnego czasu jak robie coś pod windowsem czytam czy coś nawet jak gram dysk nie używany po jakimś czasie zaczyna dziwnie chrupać i żeby przestał musze cos zrobić albo okno jakieś otworzyć lub coś innego co to może być? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 pewnie sam sie testuje, to wszystko. jakby co to poszukaj softu zeby to wylaczyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 pewnie sam sie testuje, to wszystko. jakby co to poszukaj softu zeby to wylaczyc :)może coś więcej na ten temat bo kolega mówił że dysk sie zaczyna sypać czy to prawda ? żadnego spadku wydajnosci nie zauważyłem jak to wyłączyć :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 sypac tez sie moze, ale bardziej prawdopodobne ze po prostu skanuje sobie powierzchnie. soft znajdziesz na google.pl ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 ale konkretniej jaki soft i jak to wyłączyć tego nie wiem jak zrobić :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 poszukaj na stronie producenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 oik byłem i nic konkretnego tam nie pisze czy nikt nie potrafi mi fachowo pomóc ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...