Skocz do zawartości
Pretorian

Zancie jakieś strony z modami obudów ??

Rekomendowane odpowiedzi

a po trzecie primo to www.moded-kompz.prv.pl  8)

Ty sie o to nie martw, niedługo Tweak.pl wygryzie MoDeD-KOMPz z tej działki, hehehe :P :) :lol:

oj Lisek twoj virtualny dzial moda i twoi wiecej gadajacy niz robiacy kandydaci na ewentualnych redaktorow nie maja szans z modedem chocbys nie wiem jak sie staral,jak na razie nie widze zadnego dzialu moda na tweaku sczerze mowiac :), a sytuacja sie jescze bardziej zmieni jak w najblizszym czasie ruszy nasze forum 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj Lisek twoj virtualny dzial moda i twoi wiecej gadajacy niz robiacy kandydaci na ewentualnych redaktorow nie maja szans z modedem chocbys nie wiem jak sie staral,jak na razie nie widze zadnego dzialu moda na tweaku sczerze mowiac :), a sytuacja sie jescze bardziej zmieni  jak w najblizszym czasie ruszy nasze forum  8)

Tak tak :) Jeszcze chwila moment i będziesz ze złości zgrzytał zębami :))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj Lisek twoj virtualny dzial moda i twoi wiecej gadajacy niz robiacy kandydaci na ewentualnych redaktorow nie maja szans z modedem chocbys nie wiem jak sie staral,jak na razie nie widze zadnego dzialu moda na tweaku sczerze mowiac :), a sytuacja sie jescze bardziej zmieni  jak w najblizszym czasie ruszy nasze forum  8)

Tak tak :) Jeszcze chwila moment i będziesz ze złości zgrzytał zębami :))))

hihi nie zebami tylko rzuce sie na ciebie z dremelem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a po trzecie primo to www.moded-kompz.prv.pl  8)

Ty sie o to nie martw, niedługo Tweak.pl wygryzie MoDeD-KOMPz z tej działki, hehehe :P :) :lol:

Lisek chyba Ci sie cos przysnilo... MoDeD Kompz i MODDING ZONE porzadza niedlugo oj porzadza... :) Redaktorow sobie lepiej szukaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...