Janusz_K Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Siemka Cos sie stalo z siemensikiem i sie wylacza po podlaczeniu do stacji :( normalnie jest oki wszytsko dziala i sie nie wylacza, ale jak podlacze do stacji to czasami po 5 minutach czasami po 5 sekundach sie wylacza :( nie wiem co zrobic bo przez to jest niemozliwe wrzucanie plikow. Najczesciej sie wylacza podczas wrzucania plikow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 ja w swoim nie mam takich objawow ale tez zdarza mu sie nagle wylaczyc ni z tego ni z owego ( zwykle przy uzywaniu aplikacji / gier java ) ale nie doszedlem do tego zeby byla w tym jakas zaleznosc , proponuje w twoim wypadku podpiac stacje dokujaca albo pod innego com'a albo najlepiej na inny komp. ev jak masz mozliwosc sproboj swoj telefon z inna stacja i w druga strone . jesli dalej sie tak bedzie dzialo to chyab ci jedynie servis zostaje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 pod inna stacje juz podlaczalem to sie wylacza tylko po dluzszym czasie pod innego coma tez i bez zmian serwis ?? ale ja juz nie mam gwarancji :( moze wie ktos gdzie znalesc starsze softy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...