Madridista Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Co sądzicie o coolerku ThermalTake Volcano 10 ? Jakie macie temperatury na nim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Naprawdę nikt nie ma tego coolerka?? Polecacie go?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 mam taki cooler ale zmodyfikowany. radiator bardzo wydajny, wiatraczek fajny. za ile możesz go kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Naprawdę nikt nie ma tego coolerka?? Polecacie go?? no jak za jakies <70zł to polecamy , sam maiłem se go kupic ale wtedy kosztował 90 ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 W komputroniku jest za 79 zł. CZy opłaca się kupować?? Jest dość wydajny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 za taką kasę można kupić. Mam bartka 11,5x200MHz i w stresie mam temp 53 C. Ważna uwaga; mam wstawiony duży wiatrak Thermaltaka II smarta @ 3000 obr, ale ten z oryginału ma 5000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 za taką kasę można kupić. Mam bartka 11,5x200MHz i w stresie mam temp 53 C. Ważna uwaga; mam wstawiony duży wiatrak Thermaltaka II smarta @ 3000 obr, ale ten z oryginału ma 5000 p3p3, w jaki sposob zalozyles na tego volcano wiekszy wiatrak? czy korzystales z przejsciowki (m.in. z 4MAX) czy tez zastosowales wlasny patent? bo jak ten coolerek siedzial na mojej grafie to mialem wrazenie ze po zmniejszeniu oborotow do akceptowalnego poziomu ledwo sobie daje rade z karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 frankenstein, oczywiście zastosowałem przejściówkę. z pozostałego wiatraczka można zrobić np. wydajne chłodzenie twrdziela, podmienić na grafie. trzeba jednak zmniejszyć obroty, gdyż jest głośny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 szkoda, bo myslalem ze mi podsuniesz jakis dobry pomysl na przejsciowke jakos nie za bardzo mi sie usmiecha wydanie 30 pln plus przesylka na kawalek plastiku pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 jakie 30? kupiłem w www.cooling.pl za ca 15 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...