Makonar Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Chodzi mi o to, aby było możliwe odtwarzanie paru dźwięków na raz.. czyli tak: oglądam film i słysze jak na GG do mnie piszą, gram w gre i słysze jak OE odbiera poczte... Taką opcję raz miałem włączoną, ale za cholerę nie pamiętam gdzie to było. Po reinstalce systemu oczywiście nie mam takich przyjemności, co bywa czasem kłopotliwe. Czy ktoś wie jak coś takiego włączyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Ktos gdzies o tym pisal tez tego szukam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Fajnie. Jak znajdziesz, to daj znać, bo ja już nie mam pomysłów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Moze ten ktos sie znajdzie i nam pomorze :) btw jak zapuscisz mp3 w WindowsMediaPlayer to slychac np dzwiek gadu gadu itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 nadal wierze ze ten ktos sie odnajdzie :PPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Ja również. Postaram się, w miarę możliwości "wierzyć" raz na pare dni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Wejdz w winampie w opcje (preferences), daj plugins - output/nullsoft Direct sound plugin....(2x klik) - wybierz swoja karte w oknie w direct sound output device i zapodaj reverse balance :) To wszycho :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Kaeres thx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...