Skocz do zawartości
rajnewan

OC

Rekomendowane odpowiedzi

o kufa - ktos mial za duzo szelestu i poszedl do sklepu z pytaniem chce full wyj... sprzet do OC - a panom za lada az sie oczka zaswiecily hehehe

i pozniej sa takie kwiatki - jak obrocic kierownice zeby skrecic w prawo - albo mamusiu czy moge zbudowac wysoka wieze czy ona nie sie nie zawali - eeehhh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

o kufa - ktos mial za duzo szelestu i poszedl do sklepu z pytaniem chce full wyj... sprzet do OC - a panom za lada az sie oczka zaswiecily hehehe

i pozniej sa takie kwiatki - jak obrocic kierownice zeby skrecic w prawo - albo mamusiu czy moge zbudowac wysoka wieze czy ona nie sie nie zawali - eeehhh...

Takie komentarze świadczą o poziomie człowieka

Brak mi słów. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IeThal> Wyobraz sobie ze nie mam za duzo pieniedzy, wiem jak robic OC, poprostu chce sie poradzic bardziej doswiadczonych. Slyszales takie powiedzienie: Tylko glupi nie pyta... Wiecej komentowac nie bede. Wykrecilem na te 2,4 tylko nie byl stabilny. Vcore 1,80. Jezeli mozna tu zyskac tylko takie odpowiedzi to koncze ten post.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rajnewan jeśli mówisz, że się znasz na o/c to powinneneś wiedzieć, że każdy egzemplarz się inaczej kręci. Twój konfig jest dobry chodź bez jakiś szczegółów trudno powiedzieć czy się da więcej wykręcić. Nie ma jednej zasady dla wszystkich.Każdy inaczej chodzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...