rajnewan Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Witam!! Jestem tu nowy, jestem szczęśliwym posiadaczem Asuska, mam pytanko, czy mozliwe jest wykrecenie bartona (jak w podpise) na wiecej jak 2400 Mhz w mojej konfiguracji. Nie znam serii procka :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leThal Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 o kufa - ktos mial za duzo szelestu i poszedl do sklepu z pytaniem chce full wyj... sprzet do OC - a panom za lada az sie oczka zaswiecily hehehe i pozniej sa takie kwiatki - jak obrocic kierownice zeby skrecic w prawo - albo mamusiu czy moge zbudowac wysoka wieze czy ona nie sie nie zawali - eeehhh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Cytat o kufa - ktos mial za duzo szelestu i poszedl do sklepu z pytaniem chce full wyj... sprzet do OC - a panom za lada az sie oczka zaswiecily hehehe i pozniej sa takie kwiatki - jak obrocic kierownice zeby skrecic w prawo - albo mamusiu czy moge zbudowac wysoka wieze czy ona nie sie nie zawali - eeehhh... Takie komentarze świadczą o poziomie człowieka Brak mi słów. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajnewan Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 IeThal> Wyobraz sobie ze nie mam za duzo pieniedzy, wiem jak robic OC, poprostu chce sie poradzic bardziej doswiadczonych. Slyszales takie powiedzienie: Tylko glupi nie pyta... Wiecej komentowac nie bede. Wykrecilem na te 2,4 tylko nie byl stabilny. Vcore 1,80. Jezeli mozna tu zyskac tylko takie odpowiedzi to koncze ten post. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 rajnewan jeśli mówisz, że się znasz na o/c to powinneneś wiedzieć, że każdy egzemplarz się inaczej kręci. Twój konfig jest dobry chodź bez jakiś szczegółów trudno powiedzieć czy się da więcej wykręcić. Nie ma jednej zasady dla wszystkich.Każdy inaczej chodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 a ja powiem SZUKAJ ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...